| PotatoeCreed a întrebat:

Salutare! Am 18 ani și intru în clasa a 12-a și îmi doresc foarte mult după liceu să merg la o facultate de inginerie muzicala. Însă nu-mi permit sa studiez în afară și voiam să întreb dacă sunt alte modalități pentru a face asta, întrucât îmi doresc enorm, precum o facultate în România pe domeniu(pentru că n-am găsit), sau alte facultăți ce nu-s așa scumpe și e ușor de intrat. Mulțumesc frumos și o zi frumoasă în continuare!

2 răspunsuri:
| AlexBombaRusa a răspuns:

Nu stiu nicio facultate in Romania dar tu treci acum pe a 12 da? Ai un an la dispozitie chiar nu iti poti folosi creieru sa faci bani? Si nu nu te gandi la ideea tampita sa te angajezi ca sa pierzi timp mult pentru bani putini uite suntem in 2022 iti poti face un canal de Youtube pe care sa postezi shorturi cresti imediat in vizualizari, nu trebuie neaparat sa faci tu ceva poti lua segmente dintr-un film, gen cum era filmul ala in care zicea ala ''hi lisa'' si tu poti sa inregistrezi 15 secunde din faza aia si sa pui titlul cum sa combini o fata de exemplu dar il pui in engleza, poti cauta pe Youtube ryan trahan ala in 3 face challenge-uri cu 1 penny adica incepe cu 1 penny si face afaceri pana din penny-ul ala face bani, are un clip in care in 3 zile dintr-un penny face 1 mie de dolari are alt clip in care dintr-un penny intr-o saptamana ii cumpara o casa unei abonate.Deci foloseste mintea primul lucru pe care il poti face e sa te duci in camera ta si vezi toate chestiile pe care le ai pe acolo si nu-ti trebuie pe care efectiv le tii degeaba ia-le pe toate si vinde-le tot ce nu-ti trebuie dupa ce ai terminat cu camera aia ia i celalalte camere si vezi ce nu mai e de folos vinde, dupa i-ati jucariile uitate prin pod si vinde-le si pe alea apoi du-te printr-un targ de vechituri cumpara chestiile care ti se par interesante si apoi vinde-le pe olx sau pur si simplu pe strada... efectiv te poti duci la un magazin de asta si sa cauti cea mai ieftina apa as zicem ca e 1 leu sticla si baxul e 4 lei iei baxul ala si vinzi pe strada cu 2 lei sticla din 4 lei faci 12 lei.In ziua de azi e usor sa faci bani dar lumea nu face ca sufera de boala asta grea numita '' rusine''.Nu mai cauta facultati in Romania ca nici nu sunt prea multe si sunt si mizerii ca sa fii cel mai bun la un lucru te duci unde poti deveni cel mai bun +)) tu crezi ca devii cel mai bun la ce vrei tu facand asta in tara asta de cacao in care toti te trag inapoi daca vad ca esti bun la ceva?

| PotatoeCreed explică (pentru AlexBombaRusa):

Întrebarea nu este de cum pot să fac bani întrucât fac ceva din fiverr din mixmaster. Eu vreau sa văd cum pot studia inginerie muzicala mai departe, întrucât ajută diploma și conexiunile pe care le faci acolo. Așa, pot învăța singur majoritatea lucrurilor, dar nu o să mă destinge de restul care fac la fel.