|

Salutare, credeti ca se mai merita o cariera militara (politie sau armata) in Romania? La cata coruptie si ura este pe aceasta meserie, se mai merita? Mie imi spune toata lumea ca mi se potriveste, sunt activ, ordonat, serios. dar in acelasi timp ma gandesc cate lucruri se pot intampla daca sunt in cadru civil. Sigur. militaria poate fi mai sigura, loc de munca asigurat, cazare, mancare, salariile sunt decente dar oare chiar vreau sa fiu toata viata la mana cuiva? Pareri si idei va rog, multumesc anticipat.

Tin sa precizez ca anul asta trec in clasa a 12-a, la un liceu in cadru civil.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Credeti ca se mai merita o cariera militara (politie sau armata) in Romania?
nu SE merită în general, merită dacă vrei să faci ceva deosebit pentru ceillalți, să te gândești la cei pe care îi aperi, pe cei ce îi protejezi prin meseria ta. Doar așa merită. Corupție a fost și va fi întotdeauna, infractori cu care trebuie să luptăm, la fel. Cineva va face și această meserie, și cu și fără tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Or sa te invete si metode de manipulare in masa, cum se inventeaza povesti si spete, cum curg ele pe net, astfel incat oamenii sa nu mai aiba incredere in institutiile care trebuie sa asigure ordinea. Astfel incat in loc sa sune la politie, sa se omoare intre ei. Sa se creeze cearta, haos. Nefiind uniti, sunt mai usor de dezbinat si controlat. Iar terte entitati iti fura mai usor resursele solului si subsolului. Ce vezi pe tv e fake. Cam tot. Deschide ochii. Mergi cu incredere unde ti-ai propus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează