| TheChamp a întrebat:

Salutare!
Ok, chestia e că nu ştiu la ce facultate să dau, sunt băiat, 21 de ani şi aici în Braşov la Universitatea Transilvania nu mă pot decide, adică probabil că pot dar vreau să aflu şi părerea voastră, păi în principiu mă cam atrage facultatea de Litere şi din câte am auzit daca îti place literatura în general eşti bine venit, pe de altă parte mă gândeam şi la varianta cu facultatea de Psihologie = încă un aspect ce prezintă un interes pentru mine, aşadar, de exemplu, dacă e să termin ambele facultăţi cam care anume ar fi mai avantajoasă? Fundă

Răspuns Câştigător
| Ventrue a răspuns:

Depinde de ce iti surade mai mult ca meserie. Ca psiholog e plaja mai larga, poti fi consilier, poti sa lucrezi la un cabinet (al tau sau in parteneriat) poti sa lucrezi la o firma de training sau recrutari etc. Cu litere e mai greu, profesor si traducator/transalor is singurele pe linie directa.

1 răspuns:
| Annastassia a răspuns:

Ce sens are sa faci 2 facultati si sa nu practici nici una?
Are taticu bani si te tine prin scoli, pana la 30 de ani?
Foare bine, fa-le pe amandoua, dar sa stii, ca nici una nu vine cu post de munca asigurat!
Cat priveste intrebarea cu avantajatul, nu prea stiu la ce fel de avantaj te referi, ca sincer, este tara plina de jurnaliti si pshologi, anual ies cate 2-3000 de proaspat absolventi de facultate, si doar 2-3 posturi noi pentru ei, restul mergand direct in somaj sau la munca prin Spania, ori Italia, pe la munca campului sau la cules de capsuni.