|

Salutare TPU!

Intrebarea mea e legata de Academia tehnica militara. Vreau doar cine a fost acolo, cine stie cum merg lucrurile pe acolo sa-mi raspunda.Pe partea de invatat,*ignorati toate prostiile si fitele de gen oh te scoli la 6 e greu e instruirea grea* nu frate, sunt facut pentru asta, eu sunt interesat in legatura cu invatatul, se pune presiune mare pe studenti? Gen un poli2? unde se termina nenorocit de greu si se gasesc toti profesorii cu materia uitata de dumnezeu sa te pice in sesiune?

Sa nu vina acum toti "desteptii" ca ce ma tu nu inveti bla bla, doar vreau sa stiu daca e vorba de aceeasi presiune si acelasi nivel de dificultate in a termina acea facultate.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Controlul si indrumarea circulatiei, cercetarea cazurilor penale. Ca un politist obisnuit doar ca in domeniul militar.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu n-am facut ATM ci AFT Sibiu. In primele 6 luni am crezut ca dezertez. Dupa, m-am obisnuit si astazi sunt la pensie si nu-mi pare rau. E adevarat, atunci era cu mult mai greu!

| explică (pentru Salontanul):

Ce profil ai facut la AFT?

| a răspuns (pentru MomsSpaghetti):

Comanda, arma infanterie.

| explică (pentru Salontanul):

Si poti sa descrii cum a fost jobul tau zi de zi? ce a fost cel mai greu ce ti-a placut ce nu ti-a placut?

| a răspuns (pentru MomsSpaghetti):

Ooooooooooo! Ar fi multe de spus. Un roman. Aplicatii, instructie, trageri, tabere si (pentru perioada de inceput, comunista) munci agricole si industriale. Am un blog al meu pe care am scris cateva intamplari de atunci. Daca ai rabdare citeste (de jos in sus) aici: https://tscoldman.wordpress.com/
In mare program normal cand mergeai la instructie cu subordonatii si plecai acasa dupa opt ore si jumatate (jumatatea de ora pentru gustare se scade din program) dar si program anormal cand veneai la 7 dimineata si mai plecai seara tarziu sau dupa cateva zile. Nu stii. Stii cand pleci dar nu stii cand mai vii acasa. Serviciul pe unitate in care intri astazi si iesi maine. Aplicatii care tin 1 zi, 2 zile, 3 zile, o saptamana sau o luna. Plecarea in teatre de operatii care dureaza (atunci era un an sau doi), am auzit ca 6 luni. Nu stiu cum mai este acum! Tragerile erau frumoase cand vedeai cum cad tintele, aplicatiile erau grele mai ales cand mai ramaneai cate o zi si fara mancare. Au fost multe si frumoase, si grele, si urate (mai ales certurile cu sefii care, uneori, erau analfabeti si la propriu si anlafabeti functionali), etc. Toate, una peste alta, au fost grele dar frumoase. Daca as mai fi tanar si as sti ce stiu acum, as lua-o de la capat fara ezitari.

| explică (pentru Salontanul):

Multumesc de ajutor big grin

| explică (pentru Salontanul):

Si a da, mai am o intrebare daca se poate
Ca ofiter in politia militara( e deja un profil la AFT) ce faci in ziua de azi? ce ar trebui sa faci etc?

| a răspuns:

E greu daca nu esti tocilar nu razbesti