Da, dar din schimb aici trebuie sa ai antrenament calumea, trebuie sa suporți condițiile meteo ( căldură, ploaie, vânt). traficul aglomerat, claxoane, înjurături de la șoferi frustrati. Trebuie să cari după tine apă și antifurt. Iar o bicicletă are nevoie de întreținere, de piese noi, trebuie sa fie unsa, altfel in câteva luni o aduci piesă de muzeu. Și eu sunt pasionat de ciclism și când am văzut ce criterii îmi punea Glovo, ce taxe, ce comisioane absurde am zis ca nu merita sa stric bicicleta pentru ei. Practic muncești ca să ii plătești pe ei, cei de la Glovo "cu flotă". Iar calendarul ăla, mereu nu prinzi loc în aplicație pentru ca vin alții "veterani" care iau toate orele de vârf. Iar un începător aduna ce rămâne. Trebuie sa plătești taxa la ghiozdan, trebuie sa îți plătești taxa dacă deschizi cont glovo, comision pe contract, taxă contabil. Dacă într-o săptămână nu ai suficiente comenzi, sa vezi cum ieși sold minus și trebuie sa muncești pentru ei ca să le achiți taxele.
Asa e, e o meserie grea. De asta vin atatia nepalezi, ca e nevoie de livratori si romanii nu prea se baga
Ca nepalezii accepta condițiile fără sa comenteze multe, pentru ei acel puțin pare mult. Dar ce știu ei despre traiul în România când majoritatea au cazare asigurată? Eu spre exemplu am chirie în spate, nu ma ține nimeni gratis. Apoi sa nu ne mai plângem ca românii nu vor să muncească, ca atunci când mergem la interviuri suntem luați în bătaie de joc, la mișto și primim răspunsuri "va sunam noi". Sau depui CV - ul și nimeni nu te mai caută. Atunci sa vina nepalezii sa lucreze, ca românii nu sunt buni și pleacă în occident la muncă pentru ca în România nu ai șanse sa te angajezi ușor pana nu treci de birocrație.