| Felictiy a întrebat:

Stiti daca sa merg pe stiinte ale naturii daca nu imi place mai nicio materie de acolo, dar ador biologia(anatomia) si dupa vreau sa dau la medicina? Daca fac meditatii la chimie si recuperez astia 2 ani sunt sanse sa ma descurc? Cam cat de grea este matematica la stiinte ale naturii? E m2, stiu, dar cam in ce consta acest m2? Si stiti daca la stiinte ale naturii se fac Crucea Rosie sau chestii de medicina,ador medicina! Cam pentru asta ma duc la stiinte ale naturii,Crucea Rosie si lucruri legate de medicina. E un profil foarte greu, cel mai greu dupa mine, dar e si cel mai interesant.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| GeneviveJ a răspuns:

Daca mergi la un anumit profil trebuie sa il si termini indiferent ca iti place sau nu. Te inteleg perfect am fost si eu in situatia asta acum o mie de ani. Acelasi profil, nu m-am impacat prea bine cu matematica si nici fizica nu a fost punctul meu forte, dar am facut cumva sa le accept si sa le trec. Biologia a fost atractia principala evident, dar trebuie sa iei o decizie de care sa fii sigur. Sa iti placa, sa te pasioneze si mai ales sa fii dispus sa faci sacrificii, in acest caz sa inveti bine chiar daca nu iti plac anumite materii. Facultatile de Medicina organizeaza tabere si cursuri pregatitoare pentru studentii cu inclinatie asupra acestui profil, trebuie doar sa te interesezi. Eu iti dorest mult succes si noroc si putere de munca si cel mai important ambitie si sa nu renunti nuciodata la visele tale! PS : primum non nocere.

2 răspunsuri:
| AnaCST123456789 a răspuns:

La științe ale naturii se face mate ca în primii 2 ani de mate info, din câte am auzit eu, se face multă chimie, fizică, bio, geogra, nu știu dacă este așa, dar mai bine ar fi sa întrebi o cunoștință care este acolo sau care a fost.
Dacă ești pe a 8-a, succes la examene!

| InYourMind a răspuns (pentru AnaCST123456789):

1h/săptămâna de geografie ți se pare mult?! Atunci cei de la filo sau sociale ce sa mai spună laughing

Și tu, cel/cea care întreabă, la științe akebnaturii nu se face nimic legat de medicina, Cruce Roșie etc. Cândva erau licee sanitare, acolo făceai asa ceva.