| throwawayaccount1999 a întrebat:

Sunt angajat pe un anumit post la mega image, dar cu toate acestea am inteles va voi fi obligat sa fiu si casier cat de curand. Mi se pare ciudat, de ce sunt pus eu sa fiu casier din moment ce am fost angajat pe alt post. Problema este ca nu reusesc sa memorez exact sortimentele de fructe/legume/patiserie etc. Nu stiu exact cata rabdare vor avea sa ma invete caci eu stau prost cu memoria, foarte prost chiar. Daca a lucrat cineva la mega image pe post de casier, sa imi spuna si mie cum a reusit sa memoreze/invete, nu vreau sa-mi pierd postul de munca pentru o banalitate.

5 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

In primul rand, poți sa nu mai mergi fumat la munca
In al doilea rand, vrei mărire de salariu?

| throwawayaccount1999 explică (pentru DeidaraXR1):

Rautate gratuita, instigi la cearta caci nu ai ceva mai bun de facut. Esti un caine de om, judeci fara sa stii, esti un cretin de o nesimitire crasa. Eu nu sunt fumator, de unde ai dedus tu ca stau la tigara in timpul muncii. Muncesc constant, abia stau la pauza de masa, eu doar intrebam despre casa de marcat ca nu ma pricep. Vorbesti prost si pe langa subiect. Esti vai de steaua ta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este nevoie să înveți asta. Este un scanner pentru produse la casă.

| throwawayaccount1999 explică (pentru sadrian46):

Produsele de panificatie/patiserie + fructe/legume nu au cod de bare. Sunt multe produse ce nu au cod de bare. Eu am pus intrebarea cu speranta ca se va gasi un actual/fost angajat mega image care imi va spune cum a invatat toate sortimentele de produse fara cod de bare. Eu nu le recunosc pe majoritatea si ma misc greu. Am fost doar o data pe casa si a fost oribil pentru mine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fa-ti o fituica si lipeste-o pe casa.
Am vazut asta pe la toate magazinele de genul. Toti casierii intra in panica atunci cand ajungi cu legume-fructe la ei.