| Alessio223 a întrebat:

Știe cineva ce taxa se cere la facultatea de agronomie de la București sau la facultatea de drept sau cea de informatica pentru IT si daca merită să mai faci facultatea de drept să devii avocat? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Bubico2022 a răspuns:

Avocat, din cate am inteles nu... pe vremea lui ceasca tara era plina de ingineri, acum e plina de avocati
in plus scoala, am inteles ca e destul de naspa, nu mai vor avocati care doar invata, vor avocati care gandesc nativ, asa ca sunt teste la care ori percepi ideea (ca materia nu o acopera) ori pici (ceva de gen te pun sa judeci un caz fara sa iti dea destule informatii)

insa, pentru tine personal, dupa asa o intrebare raspunsul e... avocat, ABSOLUT AVOCAT, pentru ca, ca avocat, daca inveti, pana la urma te descurci, insa, ceea ce putin percep este ca...

in IT... CHIAR ITI TREBUIE TALENT

altfel nu ajungi nicaieri

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te pasioneaza dreptul cu adevarat si esti dispus sa muncesti sa devii avocat atunci merita

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ne intreba pe noi daca merita sa faci dreptul si sa devi avocat, fiindca noi nu te cunoastem si nu stim cat de bun esti tu la tocit si la logica, desi mediile de 6 si 7 cu care te lauzi pe alt topic, denota ca esti un copil mediocru, care s-ar putea sa ajunga un mic soarece de birou prin cabinetul unui jurist sau notar, nicium avocat.

| cristianmihai1 a răspuns:

Nu am informații recente despre taxele pentru facultatea de agronomie, drept sau informatică din București. În ceea ce privește dacă merită să faci facultatea de drept pentru a deveni avocat, aceasta depinde de interesele și obiectivele tale personale. Este important să te asiguri că ești pregătit să înțelegi și să aplici legea, să comunici eficient și să accepți că aceasta poate fi o carieră cu stres și provocări. Este recomandat să faci o cercetare temeinică și să vorbești cu oameni din domeniu înainte de a lua o decizie.

| Sure14 a răspuns:

Chiar daca s-a raspuns, poate te ajuta si raspunsul meu. Taxa la drept la Unibuc e cam 4000 ish/an din ce imi aduc aminte. Sigur, e si optiunea buget.
Onorariul ca avocat stagiar fara experienta e ok in Bucuresti, dupa plata taxelor vei avea cel putin 3500 de lei. E mai greu sa ajungi avicat daca nu studiezi destul. Rata de intrare in profesie e de maximum 30%/ examen.
Programul e foarte obositor, usually pleci de la birou pe la 7-8 seara. Programul incepe la 9. Idk ce sa spun, daca esti muncitor onorariul poate sa creasca, dar depinde de tine.