| Ungurean_Andrei_1999 a întrebat:

URGENT. Dau funda.
Dupa depunerea CV-ului la McDonalds, dupa cat timp te cheama la interviu?
Si dupa interviu, cat dureaza pana iti da raspunsul final?
Salariile sunt ok pentru 8 ore muncite? Eu sunt student si am inteles ca se mai dau si niste burse pentru cei care studiaza. E adevarat?
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca au nevoie iti spune pe loc la ce ora incepi si orarul care o sal ai, daca nu iti zice si o sa te anunte ca te vor suna ia-ti gandu de la ei, nu le place de tine. 8h muncite bani putini dar pentru cazuri extreme merge, ca student nu pot considera normal sa muncesti si sa inveti aia nu e viata, daca te bagi pe felia facultatii inveti te mai ajuta parintii daca nu mai bine sa te descurci apoi munca.

| Ungurean_Andrei_1999 explică (pentru mgtow):

Sunt anul 3, si fac cursurile online primele 7 saptamani, si urmatoarele 7 saptamani onsite, laboratoarele si seminarele.
Vreau sa ma angajez in astea 7 sapt cat timp studoez online, ca nu strica un venit in plus laughing
Si vreau sa muncesc in afara orarului, gen dupa ora 16, ca sa nu lipsesc la cursuri.
Si da, ma tin de facultate laughing)) Sunt bursier, 1000 lei pe luna-bursa, dar ti-am zis, e binevenit si un venit suplimentar.

8 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Mc? Really? Nu ai gasit ceva mai bun? Ce salariu crezi ca poti avea? Bursa? Ok ma opresc din intrebat laughing Salariile la magazine si restaurante de genul sunt foarte mici, pana in 1500 de lei. Dupa ce trec 2 ani poate creste pe la 1800, deci nu recomand. De angajat te vor angaja sigur pentru ca nu tin cont de experienta, problema este ca mediul de lucru este nasol si nu merita(aici ma refer la orice restaurant de genul kfc, si restul), deci daca poti incearca intai sa dai interviuri la companii mai ok precum cele de haine(zara,h&m,etc) sau electronice(eMAG, altex, flanco), sau call center(Vodafone, Orange, digi), sau chiar si la MLM-uri, ti-as recomanda sa apelezi la mc si kfc ca fiind ultima alternativa.

| troleibuz a răspuns (pentru Frank51):

Poate are doar 16 ani.

| Ungurean_Andrei_1999 explică (pentru troleibuz):

Am specificat ca sunt student

| Ungurean_Andrei_1999 explică (pentru Frank51):

Stiam ca salariile sunt 2000 lei net, 1500 maxim erau salariile acum 6 ani poate.
Pe postul "crew" am inteles ca salariul e de 2000 net, am gasit pe olx anuntul lor oficial de recrutare.
Zara, H&M samd. nu prea angajeaza, adica unde as putea sa gesesc anunturile lor, pe site-ul oficial, sau pe site-uri de locuri de munca?

| Frank51 a răspuns (pentru Ungurean_Andrei_1999):

Te asigur eu că mai mult de 1500 nu primești la început. La alte companii în schimb pornești de la 1800-2000, cei drept e mai mult de învățat și mai dificil. Dacă ești student bănuiesc că studiezi într-un oraș mare, deci îți recomand să mergi la companii outsourcing de renume gen cgs, sykes, unde se câștigă bine, poți ajunge la 4-5000 de lei. Work smarter not harder.

| siriusblack98 a răspuns:

1. Ești chemat la interviu atunci când au nevoie de personal.
2. Din nou, în funcție de cât de repede au nevoie de om pe postul respectiv.
3. Am drept cunoștință pe o tipă care este manager la o filială McDonalds din capitală. Anul trecut zicea că s-au făcut 2000 de lei NET salariile angajaților de la tejghea cu program de 8h. Dar mai apoi cu pandemia a zis că au mai scăzut. Oricum, pentru 8h muncite la ce fac ei acolo, mi se pare bătaie de joc. Să nu mai zic că n-ai prânzul gratis, doar discount de nu știu cât la sută. Adică măcar o masă de angajat puteau și ei să asigure din partea firmei cum fac majoritatea celor din domeniul horeca.

| AnOnImuSS1 a răspuns:

laughing) Govo..Food Panda dar esti pe teren si interactionezi cu persoanele... mai esti injurat de taximetristi ..si esti pe fuga mereu..sau daca ai Permis Cat.B un Uber pe licenta unui prieten laughing la MC esti solicitat 800%