| Secrierulucia a întrebat:

URGENT!
Pot sa ma transfer de la profilul filo la pedagogic...nu contează prin ce mod dar vreau sa ma transfer la pedagogic

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Transferurile se realizeaza la inceput de an scolar, numai daca intrunesti termenii si conditiile impuse de Ministerul Educatiei si Invatamantului.
- media generala sa fie egala sau mai mare, ca a ultimul intrat de la acel profil
- sa ai toate mediile incheiate (fara corijente si fara note mici la purtare)
- sa dai diferenta de materii si evident sa iei note de trecere
- daca clasa respectiva mai are locuri libere
- daca directorul scolii unde doresti sa te transferi, aproba transferul

| svenhassel13 a răspuns:

Da, deci acum pana in vacanta intersemestriala te duci la secretariat si spui ca vrei sa te muti la profilul pedagogic sau daca vrei in alt liceu, te duci la liceul respectiv. Iti trebuie media mai mare ca a ultimului de la pedagogic. Diferentele sunt simple formalități, am dat si eu in vara cand m-am mutat de la stiinte ale naturii la filo. Nimic interesant, iti dau niste foi, vezi cum copiezi de pe telefon pentru ca te vor lasa garantat. Evident, daca e nevoie de diferente, nu stiu ce materii se fac la pedagogic si nu se fac la filo. În principiu mergi luni la secretariat si vorbește cu doamna secretara. Dar e foarte simplu si posibil. Bafta

| Anonimaaaaa5781 a răspuns:

Da, trebuie sa înveți pentru diferențe( te interesezi din ce materii dai) și sa ai mare media semestriala sau anuala (depinde când dai diferențele și se poate efectua transferul) de obicei peste 9, și 10 la purtare.

| svenhassel13 a răspuns (pentru Anonimaaaaa5781):

Lăsați-mă cu diferentele voastre ca asa mi ați spus si mie... m-am dus la diferente bou si am iesit olimpic, nu vorbi daca nu stii. Si nu, nu e doar un liceu amărât, e cel mai bun liceu din Argeș.

| Anonimaaaaa5781 a răspuns (pentru svenhassel13):

Vorbesc tocmai pentru ca știu, pentru că și eu am fost în situație de transfer. Experienta ta personala este fix experienta ta. Eu i-am spus ce știu despre procedura de transfer de la un profil la altul, asa cum se face în mod obișnuit. Spor în a fi olimpic la cel mai bun liceu din Argeș.