Daca urmezi liceu militar, atunci la terminare vei fi deja soldat gradat, instruit. Dupa terminare vei avea deja sanse mai mari sa intrii la academia militara (sau de politie), pentru a face cariera de ofiter.
Daca faci liceu normal, atunci dupa terminare poti intra la academia militara, de politie sau la o facultate civila SAU sa urmezi (postliceal) o scoala de subofiteri.
Totul depinde de intentiile tale in viitor si notele obtinute.
Salut,bula! Din câte știu după ce termini liceul militar, nu prea poți sa te muti la o academie de politie asa ușor.S-ar putea sa fiu nevoit sa plătesc tot ceea ce am făcut, fiindcă cazarea, uniforma etc sunt plătite de ei.
Ti-as recomanda un liceu militar si apoi o Academie Militara, fiindca ai loc de munca asigurat pe 5 ani, dupa ce termini Academia.
Sărut mana doamna Violeta! Aparent vorbind cu un militar din marina, mi-a spus faptul ca toată scoala pana la academie durează de la 6-10 ani! Termini liceul militar, faci 2 ani de scoala de maistri, după 4 ani academie, deci cum ar veni stai închis 10 ani.Si știu, acesta este regimul"militar"nu degeaba poarta aceasta denumire.Aici depinde de ceea ce vreau eu sa fac. Ceea ce am primit de la dvs și mulți alții au fost doar niște îndrumări sau sfaturi! Mulțumesc pentru sfat! Seara frumoasa și sănătate!
Salut,Kovacs și mulțumesc mult pentru cele 2 minute acordate sa îmi răspunzi la mesaj! Da, esti mult mai avantajat în jandarmerie, cel puțin ești mai liber! Seara buna!