am o gramada de rozatoare in gradina care e brazdata in toate diectiile. cu si fara musuroaie! am investit in lampi cu incarcare solare care se spune ca produc vibratii si alunga, nici un rezultat!...? (mai mult)
Hei TPU as vrea sa cumpar un kit de panou solar si nu stiu care este cel mai bun si cel mai eficient.As vrea sa aiba un panou solar de 130w care produce mai mult decat poti consuma, un acumulator de 12v...? (mai mult)
Sall. Este posibil să se schimbe o locuinţă socială cu un ANL? Mulţumesc
Bună as dori sa cumpar o motocositoare puternica pentru spini si iarba mare pana la 1200 de lei. Dai funda
Cam cat ar costa un proiect de casa, daca are 12m pe 9m,cu subsol,parter si podul sa fie de 1, 50?
Am un pom fructifer in curte. Un păr. Ploua din el cu ceva. Lipicios, uleios. Dimineata mai mult. Stie cineva ce se intampla?
Cum se numesc mingiile acelea,, fotoliu" care au in interiorul lor scartaitoare?
Am probleme cu rezervorul la wc, il reglez in zadar ca nivelul apei creste si daca nu il opresc pe parcursul zilei treptat ajunge la gauri si iese afara. Cu ce pot astupa gaurile ca sa nu iasa apa asa...? (mai mult)
Am o drujba Efco 147. Motorul este inecat. Scot bujia o curat cu o carpa frumos, intorc drujba cu susul in jos dau la demarou (de sfoara) si iese ceva benzia la inceput. Montez bujia si dau drujba sa...? (mai mult)
Vreau sa pun pe vana in loc de perdea usi glisante care se inchid din ambele parti, caut pe internet si nu gasesc cum se zice ca sa le pot gasi si ce pret au?
CAre dintre motoferastraele (drujbe) de mai jos este mai buna daca este mai buna si de ce? : Drujbele : Husqvarna 135 sau Stihl ms170. Multumesc mult! dau si funda!
Am un lamai de vreo 4ani si acum vreo trei zile a plouat si l- am uitat toata noaptea afara. Dimineata, frunzele erau lasate in jos.Acum au inceput sa se strambe, sa se indoaie.:( Cine...? (mai mult)
Patul meu e format dintr'o saltea..si un cadru de lemn care inconjoara salteaua! Din cauza ca dorm pe o parte a patului si salteaua se lasa pe partea aia, a inceput sa scartaie cand ma misc pe aceea parte...? (mai mult)
Am fumat o tigara si dupa cam jumatate de ora in care respectiva camera in care am fumat s- a aerisit a intrat cineva. Credeti ca mirosul se mai simtea? Sunt la liceu si nu vreau sa afle ai mei ca...? (mai mult)
Deci pe perioada iernii nu am fost acasa si am oprit centrala.Acuma cand am incercat sa o ponesc am o problema:merge, incalzeste caloriferele dar presiunea de la apa e la 0 chiar si daca apas...? (mai mult)
Cine stie ce inseamna LMFAO? Am fost intrebata zilele trecute si nu am stiut cu ce sa raspund. Dau funda!
De unde pot cumpara din romania seminte de argyreia nervosa (hawaiian baby woodrose )?
La ce distanta se pun nucii, dar alunele? Defapt daca ati putea sa imi raspundeti concret si daca stiti. cati nuci incap pe 1000 mp, dar aluni?
Buna dimineata! Stie cineva cum se linistesc curcanii agresivi[se bat intre ei!], ce trebuie facut pentru a-i calma si a preveni canibalismul? Multumesc anticipat si o zi frumoasa!
Cum pot sa schimb arcul de la un ceas vechi rusesc de perete? Ceasul se numeste Iantar. S-a rupt arcul ce punea in functiune mecanismul ce suna la orele fixe.
Stiti cumva o firma serioasa care pune termopane in Ploiesti? Si care face si reparatiile dupa montare? Multumesc
am in curte o gramada de gropi de cartite, oare merge uleiul de ricin, am citit ca ar functiona. FUNDA
Vreau sa cumpar un atomizor, dar nu prea stiu multe despre ele, as vrea pana in 500 ron, am 10 ari de vie si o livada de 50 de pomi ce imi recomandati, sau ce trebuie sa stiu cand cumpar unul? va rog
Salut, cum se pot planta conurie de pin? Am gasit azi niste conuri (si verzi si maro) le- am luat chiar din pom si vreau sa le plantez. Se poate in perioada aceasta a anului? Si dupa cat timp se mai pot...? (mai mult)
...am un migdal iesit din seminte, are deja 4-5 ani...oare de ce nu face flori?. multumesc!
Hey! Ce flori se inchid noaptea? Si. Ce flori se inchid ziua?
Jos am un interfon(la scara) dar sub el este un buton verde care nu stiu la ce foloseste :))) idei?
As dori sa stiu care este denumirea populara in romana a florii de Argyreia nervosa.
Salutare TPU,daca fac o maceratie din frunze maruntite de nuc, este bine sa stropesc frunzele plantelor cu maceratia pentru a nu a mai face paduchi?
Stie cineva o specie de plante (mini- copaci), asemanator cu bonsai, pe care le poti creste si sa le dai ce forma vrei? As vrea sa fac cateva pentru decor, dar vreau sa fie ceva ce are frunzele verzi...? (mai mult)
Mi- au ruginit conversele, am incercat sa le spal s- au facut foarte curate, insa cind le- am pus la uscat din nou le- au aparut petele ruginii. Dati- mi va rog niste sfaturi ...cum sa le curat, sa ...? (mai mult)
Spuneti-mi un spray foarte bun pentru exterminarea purecilor, vreau raspuns de la cineva care a folosit si a dat rezultate
E bun Raid rosul antipureci, ii extermina pe toti?
Salut, Am avut o gaura intr- o teava de apa- PPR pe care am remediat- o. Am probat instalatia cu un manometru la 4 bar: - dupa 12 ore - deviatie insesizabila - dupa 24 ore - 3.9 bar - dupa...? (mai mult)
A mai folosit careva Raid rosu in locuinta? se poate dormi in locuinta in aceeasi zi cand am dat cu el?
Spune-ti care stie un spray bun pentru exterminarea purecilor, vreau raspuns de la cineva care a folosit si i-a exterminat pe toti purici cu spary-ul respectiv.
Salutare, Am nevoie urgenta de un sfat :) Vreau sa cumpar o pompa apa sumersibila cat mai ieftina, o folosesc rar, ce parere aveti aceasta este buna de ceva - http://www.sculestern.ro/cumpara/pompa-...? (mai mult)
De ce nu sta siguranța automată din cutia ceasului de curent? P.S.: Aseară a fost o furtuna si posibil a trăznit un stâlp de pe strada noastră pentru ca tot satul are curent.
Poate cineva sa imi spuna si mie rapid ce fel de planta este asta? Denumirea ei? https://www.google.ro/search?tbs=sbi:AMhZZiu1m40eudqPUOBt_1kIczv9JOmLvauNVJRLlSKP0EmFtHYfQ0aEL- IQw- o3fOtT- 8YphYqqvkuDuH7ToIfS1nllh2e8jMumUPA7InoIUgDtHQ_13tmn9N0lChtuTmzf2D3w43bR6jGrQ9AaA2Tp9O3-...? (mai mult)
Am o Kalanchoe. Acum o luna i- am schimbat ghiveciul si pamantul. Dupa ce m- am informat pe internet, am amestecat pamant de padure cu nisip. Acum, chiar daca este ud, are pamantul ca si cimentul. Poate...? (mai mult)
vreau si eu sa va intreb daca replantez capsunile acum ( desi au fructe) dar este nevoie sa le replantez ca sunt intr- ul loc foarte umbrit si nu e bine, vreau sa va intreb daca le- ar afecta...? (mai mult)
V- ati muta din capitala Bucuresti sau din apropierea acesteia intr- un/langa alt oras din tara daca ati avea posibilitatea (independenta de job ori varsta pensionarii)? Sau v- ati teme ca un alt oras...? (mai mult)
Pe cine as putea angaja sa curete un beci care a fost canalizare?
Este urgent. As putea sa aplic vopsea in ulei peste lavabila sau exista vreo problema si daca da ce ar trebui sa fac. Multumesc!
Ce parere aveti despre motocultoarele / trimar de la ruris sunt bune?
Salut TPU! Pe creanga unui copac din grădina mea s- a format un frumos stup de albine. Eu înțeleg rolul lor important, dar aș dori, totuși, să scap de acel stup, deoarece albinele blochează ...? (mai mult)
Cati litrii de apa intra intr-o teava lunga de 100m si diametrul de 20mm? Cum se calculeaza?
Intrebarea aceasta poate nu-i la categoria potrivita, dar totusi vreau sa stiu capsuna este fruct carnos de tip baca sau drupa?
Cine îmi explică complet cum se seceră grâul în zilele noastre?
am o intrebare legata de reconditionarea a unui apartament de 2 camere ( acum 3 deoarece am mutat bucataria in balcon). Apartamentul are deja termopan, usi interioare, usa exterioara, calorifere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!