TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
mariapascale
în 2 Iunie 2015 | mariapascale întreabă:

am o gramada de rozatoare in gradina care e brazdata in toate diectiile. cu si fara musuroaie! am investit in lampi cu incarcare solare care se spune ca produc vibratii si alunga, nici un rezultat!...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Chila_Gabriel_1996
în 1 Iunie 2015 | Chila_Gabriel_1996 întreabă:

Hei TPU as vrea sa cumpar un kit de panou solar si nu stiu care este cel mai bun si cel mai eficient.As vrea sa aiba un panou solar de 130w care produce mai mult decat poti consuma, un acumulator de 12v...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2015 |

Sall. Este posibil să se schimbe o locuinţă socială cu un ANL? Mulţumesc

1
Răspunde Raportează
Adi001
în 1 Iunie 2015 | Adi001 întreabă:

Bună as dori sa cumpar o motocositoare puternica pentru spini si iarba mare pana la 1200 de lei. Dai funda

1
Răspunde Raportează
strem
în 1 Iunie 2015 | strem întreabă:

Cam cat ar costa un proiect de casa, daca are 12m pe 9m,cu subsol,parter si podul sa fie de 1, 50?

1
Răspunde Raportează
Tudor_Gabriela_1979
în 1 Iunie 2015 | Tudor_Gabriela_1979 întreabă:

Am un pom fructifer in curte. Un păr. Ploua din el cu ceva. Lipicios, uleios. Dimineata mai mult. Stie cineva ce se intampla?

5
Răspunde Raportează
KittenLover155
în 1 Iunie 2015 | KittenLover155 întreabă:

Cum se numesc mingiile acelea,, fotoliu" care au in interiorul lor scartaitoare?

2
Răspunde Raportează
mgtow
în 1 Iunie 2015 | mgtow întreabă:

Am probleme cu rezervorul la wc, il reglez in zadar ca nivelul apei creste si daca nu il opresc pe parcursul zilei treptat ajunge la gauri si iese afara. Cu ce pot astupa gaurile ca sa nu iasa apa asa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andy_5479
în 1 Iunie 2015 | andy_5479 întreabă:

Am o drujba Efco 147. Motorul este inecat. Scot bujia o curat cu o carpa frumos, intorc drujba cu susul in jos dau la demarou (de sfoara) si iese ceva benzia la inceput. Montez bujia si dau drujba sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mgtow
în 31 Mai 2015 | mgtow întreabă:

Vreau sa pun pe vana in loc de perdea usi glisante care se inchid din ambele parti, caut pe internet si nu gasesc cum se zice ca sa le pot gasi si ce pret au?

1
Răspunde Raportează
Lrc_Teodor_1996
în 31 Mai 2015 | Lrc_Teodor_1996 întreabă:

CAre dintre motoferastraele (drujbe) de mai jos este mai buna daca este mai buna si de ce? : Drujbele : Husqvarna 135 sau Stihl ms170. Multumesc mult! dau si funda!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2015 |

Am un lamai de vreo 4ani si acum vreo trei zile a plouat si l- am uitat toata noaptea afara. Dimineata, frunzele erau lasate in jos.Acum au inceput sa se strambe, sa se indoaie.:( Cine...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
7Azaky
în 31 Mai 2015 | 7Azaky întreabă:

Patul meu e format dintr'o saltea..si un cadru de lemn care inconjoara salteaua! Din cauza ca dorm pe o parte a patului si salteaua se lasa pe partea aia, a inceput sa scartaie cand ma misc pe aceea parte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonima68240
în 31 Mai 2015 | anonima68240 întreabă:

Am fumat o tigara si dupa cam jumatate de ora in care respectiva camera in care am fumat s- a aerisit a intrat cineva. Credeti ca mirosul se mai simtea? Sunt la liceu si nu vreau sa afle ai mei ca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andrei95
în 30 Mai 2015 | andrei95 întreabă:

Deci pe perioada iernii nu am fost acasa si am oprit centrala.Acuma cand am incercat sa o ponesc am o problema:merge, incalzeste caloriferele dar presiunea de la apa e la 0 chiar si daca apas...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Linda123
în 30 Mai 2015 | Linda123 întreabă:

Cine stie ce inseamna LMFAO? Am fost intrebata zilele trecute si nu am stiut cu ce sa raspund. Dau funda!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2015 |

De unde pot cumpara din romania seminte de argyreia nervosa (hawaiian baby woodrose )?

5
Răspunde Raportează
EdiShadow
în 29 Mai 2015 | EdiShadow întreabă:

La ce distanta se pun nucii, dar alunele? Defapt daca ati putea sa imi raspundeti concret si daca stiti. cati nuci incap pe 1000 mp, dar aluni?

11
Răspunde Raportează
lucyfer
în 29 Mai 2015 | lucyfer întreabă:

Buna dimineata! Stie cineva cum se linistesc curcanii agresivi[se bat intre ei!], ce trebuie facut pentru a-i calma si a preveni canibalismul? Multumesc anticipat si o zi frumoasa!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2015 |

Cum pot sa schimb arcul de la un ceas vechi rusesc de perete? Ceasul se numeste Iantar. S-a rupt arcul ce punea in functiune mecanismul ce suna la orele fixe.

2
Răspunde Raportează
daniella4
în 28 Mai 2015 | daniella4 întreabă:

Stiti cumva o firma serioasa care pune termopane in Ploiesti? Si care face si reparatiile dupa montare? Multumesc

2
Răspunde Raportează
stefanpalau
în 28 Mai 2015 | stefanpalau întreabă:

am in curte o gramada de gropi de cartite, oare merge uleiul de ricin, am citit ca ar functiona. FUNDA

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2015 |

Vreau sa cumpar un atomizor, dar nu prea stiu multe despre ele, as vrea pana in 500 ron, am 10 ari de vie si o livada de 50 de pomi ce imi recomandati, sau ce trebuie sa stiu cand cumpar unul? va rog

4
Răspunde Raportează
RazvanP9
în 27 Mai 2015 | RazvanP9 întreabă:

Salut, cum se pot planta conurie de pin? Am gasit azi niste conuri (si verzi si maro) le- am luat chiar din pom si vreau sa le plantez. Se poate in perioada aceasta a anului? Si dupa cat timp se mai pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anatomicul
în 27 Mai 2015 | anatomicul întreabă:

...am un migdal iesit din seminte, are deja 4-5 ani...oare de ce nu face flori?. multumesc!

3
Răspunde Raportează
CatyVany
în 27 Mai 2015 | CatyVany întreabă:

Hey! Ce flori se inchid noaptea? Si. Ce flori se inchid ziua?

1
Răspunde Raportează
Anonim1989077656477
în 27 Mai 2015 | Anonim1989077656477 întreabă:

Jos am un interfon(la scara) dar sub el este un buton verde care nu stiu la ce foloseste :))) idei?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2015 |

As dori sa stiu care este denumirea populara in romana a florii de Argyreia nervosa.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2015 |

Salutare TPU,daca fac o maceratie din frunze maruntite de nuc, este bine sa stropesc frunzele plantelor cu maceratia pentru a nu a mai face paduchi?

3
Răspunde Raportează
CastiCuMicrofon
în 26 Mai 2015 | CastiCuMicrofon întreabă:

Stie cineva o specie de plante (mini- copaci), asemanator cu bonsai, pe care le poti creste si sa le dai ce forma vrei? As vrea sa fac cateva pentru decor, dar vreau sa fie ceva ce are frunzele verzi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IlincaCantemirIlincaCantemir
în 26 Mai 2015 | IlincaCantemirIlincaCantemir întreabă:

Mi- au ruginit conversele, am incercat sa le spal s- au facut foarte curate, insa cind le- am pus la uscat din nou le- au aparut petele ruginii. Dati- mi va rog niste sfaturi ...cum sa le curat, sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Mai 2015 |

Spuneti-mi un spray foarte bun pentru exterminarea purecilor, vreau raspuns de la cineva care a folosit si a dat rezultate

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Mai 2015 |

E bun Raid rosul antipureci, ii extermina pe toti?

2
Răspunde Raportează
Catalin_Laurentiu_Claudiu_1972
în 26 Mai 2015 | Catalin_Laurentiu_Claudiu_1972 întreabă:

Salut, Am avut o gaura intr- o teava de apa- PPR pe care am remediat- o. Am probat instalatia cu un manometru la 4 bar: - dupa 12 ore - deviatie insesizabila - dupa 24 ore - 3.9 bar - dupa...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2015 |

A mai folosit careva Raid rosu in locuinta? se poate dormi in locuinta in aceeasi zi cand am dat cu el?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2015 |

Spune-ti care stie un spray bun pentru exterminarea purecilor, vreau raspuns de la cineva care a folosit si i-a exterminat pe toti purici cu spary-ul respectiv.

1
Răspunde Raportează
Domino2018
în 25 Mai 2015 | Domino2018 întreabă:

Salutare, Am nevoie urgenta de un sfat :) Vreau sa cumpar o pompa apa sumersibila cat mai ieftina, o folosesc rar, ce parere aveti aceasta este buna de ceva - http://www.sculestern.ro/cumpara/pompa-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Turlui_Andreea_2000
în 25 Mai 2015 | Turlui_Andreea_2000 întreabă:

De ce nu sta siguranța automată din cutia ceasului de curent? P.S.: Aseară a fost o furtuna si posibil a trăznit un stâlp de pe strada noastră pentru ca tot satul are curent.

2
Răspunde Raportează
funnyFACE
în 25 Mai 2015 | funnyFACE întreabă:

Poate cineva sa imi spuna si mie rapid ce fel de planta este asta? Denumirea ei? https://www.google.ro/search?tbs=sbi:AMhZZiu1m40eudqPUOBt_1kIczv9JOmLvauNVJRLlSKP0EmFtHYfQ0aEL- IQw- o3fOtT- 8YphYqqvkuDuH7ToIfS1nllh2e8jMumUPA7InoIUgDtHQ_13tmn9N0lChtuTmzf2D3w43bR6jGrQ9AaA2Tp9O3-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dia0004
în 24 Mai 2015 | Dia0004 întreabă:

Am o Kalanchoe. Acum o luna i- am schimbat ghiveciul si pamantul. Dupa ce m- am informat pe internet, am amestecat pamant de padure cu nisip. Acum, chiar daca este ud, are pamantul ca si cimentul. Poate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
viorelvaduva
în 22 Mai 2015 | viorelvaduva întreabă:

vreau si eu sa va intreb daca replantez capsunile acum ( desi au fructe) dar este nevoie sa le replantez ca sunt intr- ul loc foarte umbrit si nu e bine, vreau sa va intreb daca le- ar afecta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2015 |

V- ati muta din capitala Bucuresti sau din apropierea acesteia intr- un/langa alt oras din tara daca ati avea posibilitatea (independenta de job ori varsta pensionarii)? Sau v- ati teme ca un alt oras...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Necunoscut23
în 22 Mai 2015 | Necunoscut23 întreabă:

Pe cine as putea angaja sa curete un beci care a fost canalizare?

3
Răspunde Raportează
Lrc_Teodor_1996
în 21 Mai 2015 | Lrc_Teodor_1996 întreabă:

Este urgent. As putea sa aplic vopsea in ulei peste lavabila sau exista vreo problema si daca da ce ar trebui sa fac. Multumesc!

2
Răspunde Raportează
florin1
în 20 Mai 2015 | florin1 întreabă:

Ce parere aveti despre motocultoarele / trimar de la ruris sunt bune?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 20 Mai 2015 |

Salut TPU! Pe creanga unui copac din grădina mea s- a format un frumos stup de albine. Eu înțeleg rolul lor important, dar aș dori, totuși, să scap de acel stup, deoarece albinele blochează ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
catalincmc79
în 20 Mai 2015 | catalincmc79 întreabă:

Cati litrii de apa intra intr-o teava lunga de 100m si diametrul de 20mm? Cum se calculeaza?

7
Răspunde Raportează
Levaio
în 19 Mai 2015 | Levaio întreabă:

Intrebarea aceasta poate nu-i la categoria potrivita, dar totusi vreau sa stiu capsuna este fruct carnos de tip baca sau drupa?

2
Răspunde Raportează
Essmeralda
în 19 Mai 2015 | Essmeralda întreabă:

Cine îmi explică complet cum se seceră grâul în zilele noastre?

5
Răspunde Raportează
StefiSv
în 19 Mai 2015 | StefiSv întreabă:

am o intrebare legata de reconditionarea a unui apartament de 2 camere ( acum 3 deoarece am mutat bucataria in balcon). Apartamentul are deja termopan, usi interioare, usa exterioara, calorifere...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 8 Decembrie

LisaJulie întreabă:

Cat de multe cuvinte de origine slava a împrumutat limba română?
    32 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 22 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

E ciudat că am 24 ani și nu vreau să îmi încep viața sexuală?
    19 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă pe 8 Decembrie

Furnicuta000 întreabă:

Stiti daca in lege angajatorul e obligat sa va ofere salariul din contract chiar daca nu ati lucrat cat trebuia in luna aceea (nu din vina voastra)? Adica sa zicem ca trebuia sa lucrati 15 zile dar v- ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă pe 8 Decembrie

lkmhjk întreabă:

Salut! Cum se poate sti la inchiderea urnelor cine a castigat alegerile? Sau se fac manareli si noi suntem niste fraieri pacaliti. In general, nu numai ieri. Nu sunt bucurestean, nu am nici un interes...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.246
  • Întrebări: 3.953.976
  • Răspunsuri: 17.659.699
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Max

Mad Max

Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!

Start quiz
Categorii
  • 652.064 Adolescenţi
  • 55.601 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.847 Auto & Moto
  • 144.247 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.095 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.266 Conversaţii