|

Am o încăpere de care m-am apucat de zugrăvit. Prin vară m-am apucat de ras, apoi am început să aplic glet. Din diferite motive nu am mai apucat să termin, a venit toamna, s-a răcit afară și o parte din pereți au rămas negletuiți. Ieri am vrut să aplic glet, însă e pierdere de timp și material pentru că atunci când aplic glet se bășică. Știu și motivul : pereți prea reci! Am glet gata preparat Silber de la Adeplast. Stiu și despre CT 126-127, însă eu am ales gata preparat pentru că nu am amestecator.Sunt decis ca până la vara 2020 să nu mai fac nimic. Vreau să știu dacă e vreo problemă dacă aleg să las pereți decojiți până la beton o iarnă întreagă. Doar o parte din ei sunt fără glet.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se intampla ceva doar daca ai fier in el, e la vedere, si stau asa mai mult de 2 ani...iar fierul e supus vicisitudinilor temperiilor,

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu temperatura este problema, am verificat si fisa tehnica a produsului, se aplica la temperaturi intre +5 si +25 grade celsius.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru regis):

Am găsit eu problema. Eu am dat peretele cu amorsa acum o luna si jumătate, însă când am reluat procedura de aplicat glet, nu am aplicat alt strat de amorsa. Cică trebuia alt strat de amorsa înainte. Aici a fost problema. În fine, știam și eu ca temperatura minima este 5 grade și chiar ma întrebam "de ce".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aplica un strat de amorsa cu aracet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu inteleg care ar fi problema, nu se intampla nimic si 10 ani daca ii lasi asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează