| Jdjckak a întrebat:

Buna, învăț la o postliceală și stau in gazdă.....nu am contract cu persoana la care stau.
Acum vine dilema mea...persoana la care stau a făcut revizia la centrală si cică trebuie sa facă si la țevile de gaz un control si vrea sa pun la ambele câte jumătate. Este normal ca eu sa pun când nu am nici un contract legal cu ea? Nu este de mentenanta proprietarului? P.S:stăm ambii in acest apartament.

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Cam nu. Îi plătești "gazda"și atât. Dacă apartamentul era închiriat revizia tehnică a centralei și instalației de gaz tot în sarcina proprietarului cădea. O plătea din chiria luată de la tine. Fără contribuție suplimentara din partea chiriașului.
Totuși ca să nu pari că ai obrazul gros îi dai ceva - nu jumătate pentru că luna viitoare poți găsi altă gazdă sau chirie și revizia se face pentru următorii doi ani.

| mioanm a răspuns (pentru gabicoo):

Corect, de-acord. Vezi, de-aia se face contract, fix pentru probleme de genul asta (si altele).

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e in sarcina ta sa platesti mentenanta. E instalatia proprietarului si o plateste cu sau fara chiriasi. La fel ca impozitul.
Cauta-ti alta gazda.