Sigur ca da, prima data ai incercat sa deschizi usa vecinului de sub tine, de aceea cheia nu a functionat in nici o directie.
A doua oara te-ai intors corect la usa ta si cheile au functionat usor, tocmia pentru ca erai acasa
Intamplarea asta am patit-o chiar eu, pe vremea cand eram copil si nu am fost atenta la usa am bagat cheia, fiind de fapt cu 1 etaj mai jos.
Îmi pare rău, sunt 100% sigură că eram la ușa corectă. Blocul are doar 3 etaje + că am și filmat în timp ce încercam să descui ușa.
Mai baga ceva ulei in butucul ala de la yala.Acolo sunt niste pini, nu stiu daca ai desfacut vreodata un butuc de ala, dar aia se mai blocheaza uneori, se pot uza asa nitel si sa faca o margine sa sa tina acolo.
Depinde si cum tii cheia, cum o rotesti, daca butucul ala este destul de uzat.
dar bagind acolo ceva ulei, daca ai de ala industrial ceva gen culei care unghi lama de la un aparart de ala de tuns, trimer ceva, bagi acolo in butucul ala, bagi cheia si o rotesti de cateva ori si o sa fie in regula.
Daca mai face asa schimba butucu, baga unu nou si o sa fie mult mai bine.
Posibil sa fi luat alta cheie prima data
dar se poate si mai rau sa stii.Acum doua ierni veneam din oras.Tot asa am bagat cheia in usa.Am simtit ceva ciudat si am scos cheia incet.Cand am scos-o cheia s-a rupt in mana, usa nu a apucat sa o deschid.Am avut noroc ca cheia nu s-a rupt in yala.Stau la parter. Gheamul de la camera nu se inchide bine, am impins pana s-a deshis si am intrat in casa.
Doar daca era deja o cheie in yala, pe dinauntru.
Ai postat pe vreo retea ca ai plecat in vacanta?
Se poate bloca dinauntru?
E posibil sa fi intrat cineva si sa fi blocat yala ca sa nu poti intra daca ajungi acasa cat este acolo. E o varinata pe care am intalnit-o.
Nu te baza pe ce spune Violeta. In mintea ei toti suntem idioti, numai ea e tanara si frumoasa.