|

Bună ziua, îmi caut chirie în Timișoara de mai bine de trei săptămâni, iar agențiile imobiliare care se pot întâlni pe platformele de genul Storia, romimo simt că își bat joc. Unii nu răspund, alții se fac uitați, fie încearcă să îmi vândă la suprapreț locuințe cu mobilier mai bătrân decât mine sau cu bucătărie fără ferestre. Pe de altă parte sunt țeparii care se prezintă ca fiind proprietari, dar sub diferite tactici ajung să ceară banii înainte de vizionarea apartamentului, în contul lor bancar. Na... dacă vrei happy

Toți mă descurajează că am prea multe pretenții în 300 euro, dar mai cu un pisic! Aparent nu știm să apreciem un salariu minim pe economie, mi se pare!

Da, sunt acel caz nefericit cu animal de companie, dar nu cred că asta este problema reală.

Dacă puteți să îmi recomandați o agenție imobiliară care lucrează în favoarea clientului ci nu împotriva chiriașului, în Timișoara, aș fi bucuros să colaborez cu ei, sau dacă aveți o cunoștință care închiriază ceva ok, aș fi mai mult decât recunoscător să mă puneți în legătură.

Dacă ai vreun sfat adecvat în căutarea unei chirii, care crezi că mă poate ajuta, te rog să îl scrii în răspunsuri.

Vă mulțumesc tuturor anticipat!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Imobiliare.ro
e cel mai mare site de imobiliare din tara...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Publi24,olx

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, asta este realitatea trista a agentiilor in Timisoara. Si eu am cautat la randul meu foarte mult, ba agenti care vor bani inainte degeaba, ba unii care te duc cu vorba, altii nici nu stiu sa vorbeasca corect... dar ma rog. Si cel mai rau este ca sunt sute de anunturi troll la care nu raspunde absolut nimeni.

Eu am gasit pe publi24, prin proprietar si asta sugerez sa faci si tu. Cu toate ca nu se gasesc asa multe... si difera si locatia. Aiurea. Sunt asa urate cautarile de imobile in orasul asta.
Un prieten a gasit un agent imobiliar si i-a gasit lui ceva.
Succes iti doresc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://:///......timisoara/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează