|

Credeti ca un Kärcher K 3 Full Control este potrivit pentru nevoile de acasa? Vreau sa achizitonez un aparat de spalat cu presiune pentru lucrurile de acasa, stiti si voi... Speli masina, ziduri, pavaje, etc.
Nu vreau sa iau unul foarte scump, nici nu as fi dispus sa dau prea mult pentru asa ceva, deci ma gandeam ca un buget de 500-600 de lei este mai mult decat ok avand in vedere lucrurile pentru care vreau sa il folosesc. As vrea sa stiu ce inseamna acele specificatii tehnice ale aparatelor de spalat cu presiune. Care este cel mai important lucru la un polivapor? Dupa ce ar trebui sa ma iau cand cumpar unul?

Funda!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca accesorii este bun, dar ca presiune, nu prea.
Eu am un Parkside 2400W si 180bar, este doar suficient pentru spalarea masinii + altele. Intr-adevar, daca dau jetul puternic direct pe tencuiala, o tai, dar de obicei ii reglez o raza a jetului mai mare, ca la spalatoriile auto, si cum spuneam, e doar suficient.
Ia in calcul o spuma activa, daca vrei sa nu freci geamurile ori masina la spalare. Eventual si o lance profesionala pe la 200 de lei, ca astea incluse in pachet nu fac spuma.
Era pe Emag un Steinhaus HPC18 (parca), ala e mai recomandat decat Karcher, face mai multe la bani putini, si rezista. Cauta macar de 1500-2000W si peste 120bar.

| a răspuns:

Da! E bun!