|

Cum se realizeaza o instalatie electrica de interior?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand instalatia se va realiza in functie de necesitati. Dar pentru aceasta este nevoie de un electrician autorizat pentru ca trebuie respectate niste standarde iar Electrica nu iti va da drumul la curent, daca e vorba de o constructie noua.Trebuie sa te gandesti si la riscurile la care te expui folosind o instalatie electrica improvizata, ca sa zic asa.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu a existat niciodata atunci trebuie proiect cu toate cele:tablou sigurante, prize, intrerupatoare, corpuri iluminat.Asta o face un electrician autorizat. Apoi executia in sine care o face acelasi electrician. Daca a mai existat inainte alta instalatie, inlocuirea ei nu mai necesita proiect. Daca vrei sa vorbim tehnic, e o intreaga poveste de la alegerea sectiunii conductorului, tuburi de protectie, spart pereti sau daca vrei aparent in tuburi montate exterior, mai inestetic dar mai rapid.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde cate prize si intrerupatoare vrei si depinde cu ce vrei sa faci instalatia electrica.cu cablu cyy 3x1.5 sau vrei sa faci cu tub flexibil(copex) cu fire fy 3x1.5....normal,dupa carte se pune 1.5 la iluminat si 2.5 la prize.iar coloana sa fie minim de 4.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează