| alalal a întrebat:

Funda! De ce cantitate de lavabila și ce cantitate de amorsa am nevoie pentru a zugrăvit o camera cu dimensiunile 4, 4m lungime x 3m latime x 2, 4 metri înălțime, exista o singură ușa de 1.90m/90m.

2 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Pe fiecare cutie de lavabilă scrie suprafața de lucru. Dar, suprafața este dată doar pentru un strat. Deci trebuie dublată cantitatea de vopsea. Iar, amorsa, depinde cum este dată: cu o pompă sau manual. Manual se pierde, cam o treime din cantitatea de amorsă, cu o pompă se folosește tot. Un bidon de 5 litri de amorsă e suficient, dar nu trebuie diluată, căci își pierde proprietățile de lucru. Succes!

| AnutaAna a răspuns:

Iti calculezi in primul rand suprafata totala 4m*2, 4*2 + 3m*2*2 + 4m*3m = deci cei 4 peteti si tavanul ca usa nu mai are nicio importanta. Pe fiecare galeata de lavabila ar trebui sa gasesti suprafata pe care o acopera. Daca iti trebuie doua mani, desigur ca dublezi cantitatea. In dedeman gasesti oferta Aeria Gold all-inclusive cu amorsa. Cam 4-5 litri are un bidon de amorsa si iti mai si ramane.