|

Hey TPU. Nu mai suport asa ceva. Mereu parintii mei sting televizorul chiar si cand ma culc devreme. In fiecare zi, de doua luni tot ei sting televizorul. Acum ultimele 3 zile m-am culcat la 9 jumate-10 si tot stingeau televizorul. Pe mine nu ma deranjeaza lumina cand eu dorm, dar nu stiu ce se intampla. La fel, acum 2 saptamani m-am culcat la 9 fix seara si tot ei stingeau televizorul la 9 fix seara. crying nu mai suport, cine ma ajuta?

(Nu este ziua la orele specificate, si este noapte).

crying crying crying crying crying crying crying

Eu nu pot sa dorm si nici mama mea ca tatal meu sforaie foarte puternic, am un decibelmetru si am testat sa vad cat de puternic se aude. A masurat 90, 2 decibeli. Inainte a masurat 50 decibeli, dar nu asa puternic ca acum (90, 2-95 decibeli). crying

Ajutati-ma crying(((((((( crying((((((((((

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cumpara-ti dopuri pentru urechi de la farmacie. Nu vei mai avea probleme cu sforaitul tatalui. Dormiti in aceeasi cameră? Cu televizorul procedeaza corect, dupa parerea mea. Uite aici dopuri.

http://www.aghiuta.com/wp-content/uploads/2013/12/dopuri-urechi.jpg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Problema ta se rezolva simplu cu niste buretei de urechi, pe care-i pui seara in urechi ca sa dormi.

Cat priveste stinsul televizorului la ora 9:30-10 este foarte bine si foarte sanatos ceea ce fac parintii tai, pentru ca un copil are nevoie de 9-10 ore de somn!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Are televizorul optiunea de inchidere cu timer?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu înțeleg nimic din ce ai scris,mi se pare lipsit total de logică,poate sunt eu idiot.Din ce am înțeles eu,tu te culci,iar ei sting televizorul,nu ințeleg care e problema, ți-e frică de întuneric și poți dormi doar cu lumina aprinsă? pânș la urmă e logic să-l stingă atât timp cât nu se uită nimeni la el, cât despre sforăit și gălăgie recomand dopuri de urechi, am folosit și eu pentru o lungă perioadă de timp când eram la cămin, găsești la orice farmacie doar că trebuie să ai grijă să le pui cum trebuie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am 14 ani

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează