|

Https://i.imgur.com/K2yBfc0.png

Dupa cum vedeti e o cabina de dus dar am o mica problema. debea m-am mutat cu chirie si e un spatiu gol inconjurat de mine cu rosu partea de sus a geamului cu partea de jos. lipseste si iese multa apa cand fac dus.Dupa cum puteti vedea si in poza asta: https://i.imgur.com/4YLY8KC.png e un fel de plastic. nu stiu cat de bine se vede dar ma rog. ideea e ca se lipseste si opreste apa sa iasa.Si pe partea de jos lipseste asa ceva si nu stiu cum se numeste sau ce as putea sa fac.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt doua solutii:
1. este silicon transparent de exterior (este mai rezistent la apa) si poate fi indepartat usor daca ai probleme cu stapanul;
2. este pistol cu batoane de plastic. http://bit.ly/349YP6C Iei batoane transparente si topesti acolo. Nu stiu cat de usor se poate indeparta ulterior!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Problema este. ca pe unde iese apa. acolo e usa de deschisa cabina sa pot intra in dus. ma gandeam la ceva gen un plastic care se lipeste si doar ofera protectie? ca un fel de perdea? m-am uitat si la ce ziceti dar usa aia trebuie sa o deschid si sa o inchid si sa nu se lipeasca zic si eu. ca parca vad dupa ca nu mai pot deschide usa laughing

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LaurLaur111111):

Atunci folosete o perdea de dus pentru baie: http://bit.ly/2qT4TSA

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Silicon sanitar. Siliconezi din interior. Stergi bine cu alcool dupa care aplici siliconul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AgathaRo):

Problema este. ca pe unde iese apa. acolo e usa de deschisa cabina sa pot intra in dus. ma gandeam la ceva gen un plastic care se lipeste si doar ofera protectie? ca un fel de perdea? m-am uitat si la ce ziceti dar usa aia trebuie sa o deschid si sa o inchid si sa nu se lipeasca zic si eu. ca parca vad dupa ca nu mai pot deschide usa laughing soo ce solutie am?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează