| laptecucereale22 a întrebat:

M-am mutat recent la bloc si nu stiu la ce ore dimineața e ok sa fac duș, ma gândesc daca nu deranjează sunetul de apă sau ceva pe la 5 dimineața.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu deranjează că doar pereții nu sunt de hârtie.

| Violleta2022 a răspuns:

Du-te linistit la dus, ca nu-i nici o problama sa te speli sau sa-ti faci nevoile la 4-5 dimineata, atata vreme cat nu bati in tevi si nu canti in dus, la ora aia matinala.

| mihai69 a răspuns:

Depinde cât de tare cânți.

| sierra1 a răspuns:

"nu stiu la ce ore dimineața e ok sa fac duș"

sună-l pe presedintele asociației de locatari. Deține răspunsul la "intrebarea" ta

| 9PM a răspuns:

Nu deranjează cu nimic că nu dai cu bormașina.

| angel6lust a răspuns:

Spală-te, nu-i bai.

| denisshx a răspuns:

Fă când vrei.

| Xena20 a răspuns:

Cere aprobare de la primărie să faci duș! Ce întrebare e asta! Faci dus când vrei! Doar nu s-a tâmpit lumea de tot sa îți impună când ai voie și când nu ai voie sa faci duș!

| LukaSkill a răspuns:

Este interzis să faci duș după ora 22:00 deoarece, conform legii, între orele 22:00 și 8:00, se consideră tulburarea linistii publice. Această regulă se aplică atât la bloc, cât și la curte, iar asociatiile de proprietari pot stabili propriul regulament, care poate include ore suplimentare de liniște.
În ce zone este interzis: Este interzisă producerea de zgomote care deranjează liniștea, inclusiv dușul, în orice tip de locuință, fie că este vorba de bloc sau curte.
Între ce ore se aplică interdicția: Intervalul oficial este între orele 22:00 și 8:00, dar pot exista și ore de liniște suplimentare stabilite de administrația imobilului sau asociația de proprietari.
Ce se întâmplă dacă nu respecți: Tulburarea liniștii publice, prin zgomote sau alte activități, poate duce la sancțiuni, conform legii.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu poți face duș mai târziu?

| Expionut12 a răspuns:

Cât nu ai pereți din hârtie, nu prea deranjează, dar dacă e poți de la 6³⁰ ca se trezește lumea și nu-i mai deranjează la fel de tare atunci când se trezesc (până la urmă îi trezești tu în locul alarmei lor de la telefon)