|

Pentru cei care au semineu: care sunt avantajele semineului fata de o soba sau o centrala? Imi place foarte mult dar cred ca consuma multe lemne.
Funda

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Semineul nu se strica, centrala da, am acut ghinionul sa fiu la a doua centrala cand cunoscutii mei au bine mersi de zeci de ani abia prima montata, ghinion pentru. ca alti bani alta distractie.
Pe de alta parte soba stiu ca e una de asta mai moderna dar principiul nu e ala tot cu sobele cu care ne-am obisnuit pe la bunici, adica acele bombe ecologice care au ucis oameni prin intoarcerea de pe conducta a monixidului de carbon?
Eu stiu ca te-ai referit la chestii moderne, fiecare are utilitatea sa, avantajele si dezavantajele sale.
Sa vedem ce zic ceilalti useri care poate au avut de alungul vietii rand pe rand fiecare componenta pe care ai expus-o dezbaterii.De ce zic asta pentru ca eu nu am centrala pe lemne de ex. ci pe gaz

1 răspuns:
| a răspuns:

Cateva avantaje ale unui semineu corect construit (practic ca o centrala pe aer): este foarte eficient, incalzeste rapid, nu face zgomote, iar estetic este minunat.
Dezavantaj: s-a terminat focul, s-a terminat si căldura.
Dupa mine un semineu functioneaza ideal ca si un sistem de incalzire centrala suplimentar, dublat insa de unul clasic, cu calorifere.