| kid47 a întrebat:

Salut.

Aveti idee cat se mai ia manopera la gresie si faianta? Am sa pun in baie cam 34 mp de faianta si vreo 10 de gresie. Stau la casa,la tara.
Vorbesc cu oameni priceputi si care sa-mi spuna in mare un pret,nu ne dam cu presupusul, acum stiu ca depinde de fiecare cum lucreaza si fiecare are pretul lui dar vreau in mare cam cat costa.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

De obicei, manopera incepe de la nivelul pretului materialului folosit, la care se adauga taierile /gauririle speciale si se inmulteste cu nivelul de calificare a meseriasului.
Deci, metrul patrat va costa de la 25-30 lei in sus.

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu știu preturile. Eu te sfătuiesc să iei meseriași prin recomandări. Dă zvon pe la rude, prieteni, vecini. Vezi dacă îți place cum a lucrat la ei, și apoi te hotărăști.

| ywar a răspuns:

Vrei sa-ti spun ca nu mai e la moda sa pui faianta in baie? Incearca sa sondezi piata pe o tencuiala decorativa. E o idee. Eu de exemplu, in baie nu mai am faianta. E o tencuiala decorativa de buna calitate care rezista timpului. Daca nu ai aerisire incearca sa gasesti un ventilator de extractie aer care sa-ti asigure schimbul de aer.

| kid47 explică (pentru ywar):

Sincer aveam de gand sa pun faianta doar pana la un anumit nivel dar ce mi au recomandat toti sa pun pana sus deoarece orice tencuiala ai da tot trage... Am un geam dar o sa pun si ventilator, m-am gandit de mai de mult...Acum oricum nu mai pot da inapoi deoarece am cumparat si gresia si faianta happy

| Admiral0 a răspuns:

Noi ne-am pus gresie pe coridor și ne-a luat 35 de lei pe metru pătrat. El ne aburea că trebuia să ne ia 45 pentru că în orașele mari așa se ia, doar că noi locuim într-un orășel cu 15 mii de locuitori. Tot același meșter i-a luat altuia din aceeași localitate 50 pe mp, doar că avea puțin de pus pe pereți în bucătărie. Chestia e că îl mai știu pe unul care ia și mai puțin, în jur de 25 parcă. Acum depinde de meșter. La faianță nu știu cât se ia.