Depinde cati mp ai, pe urma trebuie sa te gandesti ca trebuie sa torni stalpii de bca, fundatia trebuie sa torni, te ajunge cam 100-150 de milioane cu mana de lucru,pe urma trebuie sa ridici peretii, glet, adezivi caramizi, ciment si multe altele, acoperisul depinde de care vrei, unul ieftin costa cam de la 17-18 mp cu mana de lucru plus tabla care costa, deci in total te-ar costa in jur de 200-300 de milioane cu niste materiale nici scumpe nici ieftine. Tatal tau cred ca se pricepe sau macar muncitorii stiu cam cat ar costa.
2-30.000 RON la rosu vrei sa zici, ca de banii astia nici macar geamuri si acoperis ca lumea nu prea intra. Daca ar fi cum zici tu, miine ma apuc sa imi fac casa. Bine, am teren dar pina la casa o sa ma coste gardul o gramada de bani...
Depinde de zona in care cumperi terenul, iar apoi depinde de cat de mare e terenul.+materiale de constructii si daca le dai ceva la oamenii aia care lucreaza.Pe langa astea se mai adauga multe altele..cum ar fi faptul daca ai curent in zona, apa sau trebuie sa-ti tragi tu.