Întrebare recomandată |

Salut. In urma cu 6 ani am achizitionat cuptorul incorporabil Hansa, model BOEI64030030. Dupa 5 ani de folosinta intensa s-a stricat selectorul din dreapta (datorita caldurii degajate s-au topit din conectori).Am chemat un electrician care i-a facut o improvizatie ( o punte si a schimbat din conectori). Acum am gasit in sfarsit un selector nou compatibil dar nu mai stiu cum au fost legate initial cablurile. ROG pe cine are un cuptor Hansa si ma poate ajuta cu o foto la selectorul respectiv.E destul de simplu de desfacut :doua suruburi, un capac si se ajunge la partea electrica. Multumesc!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Vezi aici, poate e util:
https://youtu.be/__ZDBgUvOpw

| explică (pentru mihai69):

Mulțumesc! M-a ajutat foarte mult. Am reusit sa conectez exact ca in filmulet si sa-i dau de cap.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru blkoldsun77):

N-ai pentru ce; dar mai bine scrii pe „pagina" clipului și îi mulțumești autorului. Eu n-am făcut decât să-l găsesc pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu știu dacă te ajută asta:
https://:///......ica-230-v/
Dacă nu, tot un electrician. Și este mai sigur cu acesta de pe urmă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa chemi un electrician care are cleste de sertizat conectori. Risti sa-l strici si pe asta nou din cauza unui contact imperfect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Panamax):

Un electrician am conectat dar mi-a zis ca trebuia sa pozez cum au fost conectat initial conectorii. Asa e prea mult de muncă si e riscant. Cleste de sertizat si aparat de masura aveam dar ma interesa ordinea conectorilor. Datorita clipului de pe Youtube (https://youtu.be/__ZDBgUvOpw) am reusit sa-l conectez fara greseala din prima.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează