| reppy1 a întrebat:

Salut, recent am avut un argument cu o vecină legat de faptul că de fiecare data când tund iarba cu motocoasa, pietrele din curte sar in curtea dânsei… Aceasta mi-a spus sa o ajut sa le strângă si de asemenea a amenințat ca va chema poliția, precum si niște "rude cu funcții importante" ca sa rezolve problema. Tin sa menționez ca gardul este bordurat si pietrele din curtea ei sunt mult prea mari să fii intrat printre crăpături sau aruncate peste cum susține dânsa, mai ales că eu deja am adunat toate pietrele din curte intr-un singur loc. Chiar și dacă acestea ar fi sărit in curtea dânsei, am vreo vină astfel încât sa faca plângere? Multumesc

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Foloseste aparatorul motocoasei, sa nu imprastie!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa cheme politia

| gabicoo a răspuns:

Băi! Nu te-ai prins? Vecina are chef de babardeală! Mergeai la ea să strângeți pietrele și apoi din vorbă în vorbă știi și tu!winking

| eliancodrut a răspuns:

In primul rand nu esti gospodar. La casa de vacanta am avut din varii motive, cand am cumparat-o, o groaza de pietricele. Dupa 3 cosiri si greblari cu o grebla deasa de frunze nu mai am.
In plus, daca orientezi coasa cu partea dreapta spre curtea ta, chiar daca mai e vreo pietricica, o arunca in curtea ta.

| ValentinMihai78 a răspuns:

O șmecheră a întâlnit un fraier! Sunteți Stan și Bran! Voi ați auzit de camere de luat vederi?
Sunteți amândoi "cu pietre pe creier", cu inteligență zero!
Ce s-ar întâmpla cu motocositoarele utilizate pe domeniul public, dacă ar zbura pietre pe mașini?
Trezește-te și ia-te cu ea în gură! Folosește telefonul mobil să o înregistrezi când țipă, te amenință!
Sună tu la poliție și acuz-o de hărțuire! Fi bărbat!

| Whitte a răspuns:

Ai avut "un argument" cu o vecina? Macar stii ce este ala un argument?
E suficient sa cheme politia. Fara rude. In afara de mizeria pe care i-ai facut-o, poti sa-i faci si pagube cu pietrele alea. Poti lovi pe cineva care este in gradina sa.
Faptul ca ai adunat pietrele tale nu te absolva de vina. Chiar intrebi daca ai vina. Sigur ca ai. Coasa ta le-a aruncat. Se pare ca nu stii nici sa folosesti motocoasa. Da cu coasa manuala si va fi bine.