| wizard_cristi a întrebat:

Salut, stiti cumva daca exista pe piata alarme pentru locuinta care sa nu necesite abonament la o firma de securitate? As dori sa cumpar o alarma care sa sune daca cineva intra prin efractie la mine in apartament dar care sa-l sperie doar si sa auda vecinii.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut! Da exista, pe langa sirena unele au si optiunea de a apela un numar de telefon (daca sunt conectate la o linie telefonica). De asemenea ai de ales intre senzori cu fir sau wireless.

1 răspuns:
| mariazet45 a răspuns:

Exista, foarte multe alarme care nu sunt conecatate, se folosesc la magazinele satesti, costa mult mai putin si daca intra cineva aud vecini si se sperie si fug. Sant cu senzor de miscare. Am lucrat la un astfel de magazin, a incercat cineva sa intre, am gasit usa descuita, fortata, dar nu a luat nimic pentru ca a pornit alarma, nu stiam ca nu e conecata pentru ca patronu nu mi-a zis, mi-a zis politia cand am chemat-o, nu s-au facut prea multe investigatii pentru ca nu a disparut nimic. Cred ca cei care pun alarme pentru magazine pot sa-ti monteze una care sa nu fie conectata.