|

Salut TPU! As dori un program fie online, fie sa-l descarc in pc unde poti face proiectul locuintei in 2D si 3D. Am o aplicatie pe laptop cu asa ceva, dar anumite optiuni sunt doar prin plata, mai degraba la decorarea casei cu mobila, culoare si alte accesorii, doresc un program sa fie gratuite. Pe langa asta mai am un programel de pe un site nemtesc desi este axat numai pentru mobilarea bucatariei, acum as fi dorit pentru toata suprafata apartamentului sa fac proiectul. Cunoasteti astfel de programe gratuite? Multumesc anticipat!

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://www.portalroman.com/download/nume-Sweet_Home_3D_3_2-1604.html Este un program open-source. Funda?

10 răspunsuri:
| a răspuns:

SketchUp: http://www.sketchup.com/
E un program care a inceput sub "umbrela" Google. La inceput, in primele versiuni era un program simpatic, usor de folosit. Nu stiu cum e acum, nu l-am mai folosit de mult timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atentie! Marea majoritate a programelor gratuite de pe internet, contin virusi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KatyEscu):

Gretta exagerezi, nu am fost supusa niciodata de hackeri din moment ce site-ul este 100% sigur. Folosesc calculatorul si intermediul online de aproape 22 de ani. In programele gratuite nu este asa cum spui, daca stii unde sa intri nu ai de a face cu virusi si altele pe care le-ai insirat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MihaelaDart):

Sper sa gasesti ce cauti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KatyEscu):

Nu conteaza locul de munca, conteaza ceea ce experimentezi. Caci spun ca din gratuitati nu te culegi cu tot ce zboara, asta daca folosesti si un sistem bun de aparare pentru virusi si ma mai repet daca site-ul este recomandat nu trebuie sa stai cu teama ca maine nu mai existi pe pamant ca cineva iti fura identitate. Pana la afura identitatea este cale lunga, nu este atat de simplu.
Lumea virtuala a fost facuta sa existe si programe gratuite si cele cu plata, desi pana sa incerci un produs pe care nu-l cunosti, de ce sa investesc in ceva cand poate nu imi va placea!? As fi cu banii pierduti pentru un produs egal cu zero.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MihaelaDart):

P.S: Pentru Gretta, pentru ca sunt ignorat de ea:
Nu-i chiar asa totul despre descarcarile de pe internet cu warm in ele, trojan horse, crypto virusi si multe din ele. Multe fiind executabile, si de dimensiuni extrem de mici, la deschiderea lor facandu-se rularea virusului respectiv, sau cel mai de temut un keylogger imbunatatit care stie exact ce sa iti afle. Hai sa nu batem campii ca la prorgame de genul AutoCAD, AutoLISP, Catia v5/r5, de proiectare a diferitelor desene 2D respectiv 3D. Singurele fisiere care ar putea fi infectate cu ce spui tu Gretta sunt anti-virusii luati dupa diverse site-uri aparte, anti-malware, rootkit-uri s-a.m.d. IN cazul Elenei, la ce doreste ea, prin modelarea locuintei, tot de AutoCAD se poate folosi. Daca vrea o ajut cu cea mai mare placere, am fost proiectant la stante si matrite ~6 luni, deci cam stiu, cum ar fi, punctele si toate cele. Daca lucrezi intr-o firma de IT, nu inseamna ca esti si mare programator big grin, no-offense. Poti fi secretara, contabila, creator web content/site, plugin-uri, scripturi java, ceva legat de Visual Basic, si cam atat, nu inseamna musai, programare C++, oracle, baza de date mysql, phyton si multe altele. Hai sa fim realisti si sa nu mai aberam. Fiti campioni cu adevarat, nu doar raspunzand pe la sectiunile de sex si adolescenti, daca ramane una gravida, daca nu si-a dat drumul ala in ea, daca prin chestii de genul asta isi exprima userii fundita, pentru ca tu fiind femeie, stii perioada fertilitatii, a ovulatiei si toate cele. Imi este fix 0.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KatyEscu):

Ei, nici chiar asa. Firefox, ca mai toate programele de la Mozilla, e open-source, adica gratuit, si au facut cei de la Mozilla o treaba extraordinara, si nu au virusi. Eu personal mai stiu cel putin o duzina de programe, pe care le si folosesc frecvent, care cand le descarci nu ai probleme cu virusi. Si sunt multe altele. Si virusi poti lua si de pe o anumita pagina de net cand o deschizi, care e aparent inofensiva, nu trebuie neaparat sa descarci vreun program. Un antivirus bun la o navigare de cateva ore pe zi pe net, iti gaseste virusi cam o data la doua trei zile. Si tot el te poate pazi de programele ce contin virusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deja ai primit recomandările, am folosit şi eu Sveet Home, totuşi un proiect calitativ cu astfel de programe gratuite nu vei reuşi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru iurii75):

Sweet Home l-am incercat si nu-mi place. Nu doresc ceva performant oricum, ceva ca sa imi aranjez apartamentul doar cu viitoarea mobila pe care o vom pune. Stam cu chirie, asa ca nu putem face modificari in locuinta, gen sparturi etc. Am descarcat o aplicatie pe laptop si cu ala am inceput sa o fac cu Planner 5D - Home & Interior Design. Ma rog are si asta lacatele la anumite chestii la care trebuie sa platesti si cred ca o sa fac si pasul asta, oricum la 9 euro e taman bun si la cat doresc eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MihaelaDart):

Eu zic că nu merită banii. Mai bine foloseşti imaginaţia. happy
Un program bun pe lângă faptul că costă, în el trebuie şi să "introduci " parametrii şi imaginea mobilei pentru a vedea rezultatul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează