| tpubv94 a întrebat:

Salut TPU,

De cand m-am mutat am intampinat o problema in camera mea, mirosul. Este un miros urat, NU il asociez cu egrasia, mirosul de aer inchis, ori mirosul de tigara. Este un miros, nu stiu cum sa descriu... un fel de mancare, sau mancare stricata. Am odorizant de camera dar nu acopera mirosul, miroase si urat si se simte si odorizantul, e si mai urat asa.
Am sters tot mobilierul cu pronto de mai multe ori, cam la 3 zile, de 2 saptamani. Am spalat mocheta cu detergent de rufe, am frecat-o cu peria cateva ore bune. Am mirosit tot din camera inainte sa fac asta, mocheta nu mirosea urat, nici salteaua de la pat, nici peretii, putin dulapul, pe exterior.

Tin geamurile deschise non stop, si nu mai am mirosul acela. Insa daca inchid cateva ore geamul revine mirosul. Nu stiu care este problema, am cautat peste tot sa nu fie ceva mancare pe undeva, sau sub pat. Ori vreo mortaciune.

Mentionez ca in restul camerelor nu miroase asa, doar in dormitorul meu, iar apartamentul nu are mobilier sau altceva vechi. Nu pot sa scap de mirosul acela. Unde am locuit inainte am mai fumat, rar, in sufragerie. Aeriseam 2 zile, spalam perdelele si nu mirosea deloc a tutun. In schimb, mirosul acesta de aici este persistent, si urat. As fi preferat sa miroasa a tigara. Ca na, daca imi vine cineva in camera pot spune ca am fumat, asa e un miros de murdarie, nu pot chema pe nimeni la mine. Nu vreau sa exagerez cu mirosul, nu este unul puternic, dar ma deranjeaza.

Tinand cont ca am incercat tot, am spalat si am frecat si am sters tot, nu cred ca ma ajuta odorizantul de camera sau alte chestii cu otet, lamaie etc. Nici un obiect din camera nu are mirosul acela, in schimb mie tot imi miroase asa, ceva trebuie sa fie.

Ce as putea sa fac?
Multumesc anticipat

9 răspunsuri:
| William a răspuns:

S-ar putea sa ai un cadavru in descompunere ascuns pe undeva pe sub pardoseala, prin pod sau prin pereti.

Răspuns utilizator avertizat
| Legend123 a răspuns:

Cheama un echipaj de curatenie. sigur te vor rezolva cu mirosul

| tpubv94 explică (pentru Legend123):

Sa faca, ce? Ceva ce am facut si eu, ceva ce pot face si eu daca nu stiu. E luna in camera la mine, intotdeauna mi-am intretinut curatenia si imi placea sa miroasa frumos. Nu au ce sa faca, mai mult decat am facut eu sau pot sa fac si eu.

| lizucalisuca a răspuns:

Vezi sa nu ai guri de aerisire prin care ar putea veni de la vecini sau scurgeri in podea.

| Basthet a răspuns:

Bună! Poate că este o veche infiltrație în pereți, de la vreo baie, frumos acoperită cu zugrăveală. Poate este ceva sub parchet sau linoleum. Eu aș chema un consultant, un constructor, care poate să-și dea seama de cauza mirosului. Întreabă și pe la Hornbach, pe la Bricostore și precizează că nu vrei să acoperi mirosul, ci vrei să elimini cauza lui.
Succes!