|

Salut TPU!Deci deasupra mea stau niste țărani. Toată viața au stat la țară prin nu știu ce sat necunoscut de lume și sunt exact că niște tarzani.Țevile de la calorifere trec prin dormitor dintr-un apartament într-altul iar ei ca niste maimuțe care nu au IQ-ul mai mare decât temperatura camerei au început să râcâie ce era pus pe lângă țevi de când a fost construit blocul (bănuiesc că ceva antifonic nu știu ce era pus pe lângă țevi și de ce l-au râcâit tâmpiții aștia...că m-am trezit cu tot praful la mine in cameră. Tâmpiții nici nu s-au gândit că tot praful ăla va ajunge la mine in dormitor...)Problema este că acum aud aproape tot ce fac ei și gândiți-vă ce îndur având în vedere că sunt niște tarzani.Vreau să îmi spuneți va rog ce aș putea pune între țevi la trecerea lor din apartamentul meu către apartamentul lor pentru că acolo nu mai este nimic, le văd și lumina din casă, cred că îi aud și când vorbesc în șoaptă, deci trebuie sa pun neapărat ceva acolo.Va rog să îmi recomandați un material ceva, poate antifonic chiar, nu știu, ceva specific poate ce se pune acolo.

Mulțumesc anticipat!

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la vecinii de deasupra ta si spune-le calm, ce s-a intamplat.
Astuparea gaurii siizolarea fonica se rezolva foarte usor si ieftin: secumpara o spuma adeziva (20 lei), folosita pentru izolare termica si fonica in jurul geamurilor si usilor.

Se sufla spuma in gaura aparuta dintre nivele si se lasa 24 ore la dilatat si uscat.
Dupa definitivarea marimii, spuma suplimentara se taie cu un cutit ascutit sau cu un cuter.
La nevoie se poate gletui si vopsi /zugravi (daca deranjeaza la vedere).

| a răspuns:

Imi cer scuze pentru raspunsul meu inpropriu, dar vezi tu, ..Chestiunea in speta pe care o descri, este atat de simpla incat nu necesita o intrebare pe TPU!
Sper ca ma poti ierta pentru scaparea mea Mylord!

| a răspuns (pentru mudokins78):

Aha, mda
Dar vezi tu... nu se cuvine să mă jignești că am întrebat dacă știe cineva o spuma antifonica buna și vezi doamne e o întrebare prea simpla pentru TPU

E clar că ești un om frustrat
Te scuz dacă pe viitor te calmezi și tu pentru că nimeni nu vrea să întâlnească oameni toxici de genul

| a răspuns:

Ce poti sa faci, asta e viata la bloc.Acolo poti ca sa pui spuma pentru fixat geamuri sau niste ghips indesat acolo.Cred ca au pus parchet si au spart bordura de langa tevi, care imprejmuia tevile.Inainte sa pui adezivul sa intepenesti tevile cu ceva altfel cand le misca se strica izolatia

| a răspuns:

Mai mare taran ca tine, nu am vazut. Te lauzi ca ai trait toata viata la bloc dar de fapt nu stii nimic despre asta.
1. Oamenii or fi facut curatenie in apartament. Este absolut normal. Iar la tarani (taranii adevarati, nu cei ce si-au lasat opincile la bariera orasului, ca sa para domni, ca tine) pretuiesc igiena.
2. De cand a fost construit blocul ala si pana acum, tu oraseanul, nu ti-ai zugravit apartamentul? Nu ai infundat golurile din pereti? Acolo bagi niste ciment, glet sau altceva ce se foloseste la zidarie. Apoi, daca trebuie sa-ti spun eu, mai dai si cu niste var ca sa nu fie diferenta de culoare.

| a răspuns (pentru NoriAl):

Man, reacționezi prea violent.
Și cum sigur te-ai simțit ofensat, ai încercat măcar să înțelegi situația de ambele părți?

| a răspuns (pentru CookieDog):

Stau la bloc. Deci, stiu. Ma deranjeaza aia cu pretentii dar care, cum spui tu, nu-l inteleg pe celalalt. Crezi ca vocabularul sau e decent? I-am raspuns dupa cum a intrebat si a meritat. Adica am coborat la nivelul sau. De ce crezi ca m-as fi simtit ofensat?

| a răspuns (pentru NoriAl):

Pentru că nu întotdeauna cei care se plâng sunt de vină.

| a răspuns (pentru NoriAl):

Băiatul vrea să dea la academia de poliţie. După cum vezi, profilul moral se potriveşte bine cu cariera pe care vrea s-o urmeze.

| a răspuns (pentru sabin89):

Acum inteleg. Da, se potriveste. Iti inchipui cum ne va trata pe toti daca Doamne fereste intra?