|

Salut. Vreau sa imi iau benzi led pentru birou stiti voi cum au unji ytberi. Am gasit pe eMAG singura banda led ieftina cu reviewuri pozitive dar in titlu scrie " BANDA LED TV" si in descriere scrie si pentru mobilier.

https://m.emag.ro/banda-led-tv-usb-300-cm-pentru-ilumina re-ambientala-in-spatele-televizorului-cu-telecomanda-s0 000032/pd/DQY59HBBM/#description

Eu vreau sa imi pun la birou in spate stiti voi, ar fi buna pentru asa ceva? Dar lipiciul o sa imi lase biroul "racait/jupuit" sau mai bine zis fara culoare unde am pus lipiciul, intelegeti voi...

Dau funda help pls

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut.
Este buna pentru birou, banda se alimenteaza prin mufa USB, deci o poti conecta la pc, sau la un incarcator de telefon.
Lipiciul de pe aceste benzi, de obicei este de la marca 3M, si e foarte puternic; ar putea sa jupeasca mobilierul daca demontezi vreodata banda, sa sa ramana bucati din banda lipicioasa. Deci trebuie sa alegi bine forma in care o lipesti, si asa sa o lasi.

1 răspuns:
| a răspuns:

Ca idee cum am facut eu acasa. am luat o banda de 5metri si am lipit cu a mea banda cu lepcoplast pe rama de la geam iar extra am luat priza cu telecomanda pentru a le stinge cand ne punem la somn. 1200lumeni si 14w doar. zic ca e ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează