Cel mai ciudat vis al meu a fost aseara! Am visat ca tata mergea la curte cu un balon rosu si mama mi-a zis sa ma duc sa-l opresc ca face o prostie si ca nu poate sa mearga ea ca se arde laptele pe foc! Nu-mi mai aduc aminte ce am facut dar apoi am aparut mai mare, ma casatoream
! Eram cu mama la un magazin de rochii de mireasa si eu am zis ca nu vreau rochie alba! M-am certat cu mama si mi-am luat o rochie neagra, cu volane-era aceeasi cu rochia pe care a purtat-o Canan-telenovela de pe A1! In fine, eram intr-o curte dar eu nu-mi cunosteam mirele.Nu-l cunosteam putea sa fie oricine, la un moment dat am venit in casa sa ma schimb...sa-mi iau rochia cea neagra dar acum era scurta...foarte scurta si eu incercam sa-mi prind parul,mama a zis ca mi-l prinde ea si imi adusese niste bijuterii i-am zis ca nu-mi plac si a plecat suparata! Apoi a venit verisoara mea si mi-a adus un ceas.l-am luat, eram trista,la un moment dat a venit un baiat,foarte dragut,stiam ca il cheama Danut dar nu stiu de unde si mi-a sters lacrimile, mi-a zis sa fugim, sa-mi fac bagajele! Am acceptat si mama m-a sustinut toti au vrut sa plec cu el numai o fata m-a prins de mana si mi-a zis ca daca plec cu el ii rapesc fericirea ei! N-am bagat-o in seama si am plecat.Am ajuns la un magazin si i-am zis ca eu ma intorc, el s-a intristat si eu am plecat, mi-a zis ca daca plec acum nu se va mai intoarce niciodata si eu am zis ca va fi bine! Am ajuns acasa mama s-a bucurat sa ma vada toti s-au bucurat sa ma vada! Si m-am trezit! Nici acum nu stiu ce e cu visul asta.Cine e Danut? Stiu ca aseara fratele meu a fost la o nunta si era imbracat superb, in negru exact ca Danut al meu
Penibil dar poate-mi zici tu ce ar putea sa insemne
Cel mai penibil vis al meu a fost cand am visat:Ca ma dedeam cu o parasuta. Apoi parasuta s-a rupt. Apoi a aparut o alta parasuta.Si to tsa pana cand am cazut pe pamant, dar cand m-am trezit eram cazut jos din pat.
Deci :
Am visam mai de mult cand eram micuta ca maimutele invadau pamantul si veneau nave spatiale si vedeam ca maimutele tot zburau prin copaci, aici in cartier la mine
Once upon a time...in my dreamsZzZzzzz...
Visam ca, cad in gol de la inaltime intr-un rau si tot cadeam cadeam...dar apa nu o atingeam ~ am facut si o ⓡⓘⓜⓐ, dar e adevarat si e si ciudat ⊙.☉
Pai: Eram pe o strada si mergeam pe bicicleta ( cand m-am trezit m-am mirat pentru ca nu stiu sa merg pe bicicleta ) si deodata vad pe partea cealalta vreo 5-6 baieti tot cu biciclete trecand. Am facut undeva la dreapta, apoi la stanga si m-am trezit ( de pe drumul din oras ) intr-un drum laturalnic de la tara. Am mers ce-am mers si am vazut un pod. Am trecut podul, iar afara s-a facut ziua ( cand eram in oras era noapte ). Am cazut de pe bicicleta langa un tufis. Se vedea ceva miscand langa tufis, eu m-am speriat si am fugit lasand bicicleta acolo... si m-am trezit. The End xD
pikachu_2662 întreabă: