| Tagarta_Florentina_1996 a întrebat:

Care este mai puternic? Sharingan sau Byacugan?

20 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Chuck Norris, EVIDENT big grin

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru Bizon95):

? si un răspuns la intrebarea mea, poate pe înțelesul meu, se poate?

| Bizon95 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

Imi pare rau, nu stiu nici unul dintre personajele alea de mai sus, primul pare a avea o popularitate mai mare pe google

iar Chuck Norris e cel mai tare din parcare, el poate sa ridice intreg universul cu un singur deget big grin

Răspuns utilizator avertizat
| teo530 a răspuns:

Depinde de utilizator. Proprietățile ochiului la byakugan sunt:
-vede prin orice
-câmpul vizual este de 360 grade pe distanța de 50 de metri
-apararea absolută: se rotește rapid și respinge orice atac (lupta lui Neji cu Naruto din examenele chunin)
-vede puntele de chacra ale adversarului și le poate bloca sau debloca
Proprietățile sharinganului sunt:
-poate urmări cu ușurință mișcările, sigiliile formate de adversar, tehnicile
-induce cel mai puternic gengistu, poate duce adversarul chiar și în lumea Magekyo dacă are Magekyo sharingan(cum a făcut Itachi cu Kakashi)
-poate copia mișcările și tehniciile adversarului (cum a făcut și Kakashi)
-daca are Magekyo sharingan are o proprietate specială ce diferă de la utilizator la utilizator: flăcările amaterasu ale lui Itachi, kotoametsuragami a lui Shisui, kamui a lui Obito
-apararea absolută: armura susano care poate și ataca cu abilitatea specială a Magekyo sharinganului

Defectele byakuganului sunt:
-consuma multa chacra
-campul vizual are o scapare: între umeri are un loc care nu se vede(lupta lui Neji cu unul din cei 4 trimiși ai lui Orachimaru după Sasuke

Defectele sharinganului:
-consuma multa chacra
-mangekyo sharinganul este varianta evoluată a celui normal și se obține când moare cineva drag(adică prin suferință pentru persoana pierduta)


Nu mai știu ce să mai zic alte proprietăți sau defecte. Acum depinde de utilizator.
Dacă o iau logic, utilizatorul byakuganului lupta la distanță scurtă. Sharinganul îi vede mișcările și se ferește, dar byakuganul dacă e destul de rapid și imprevizibil ii închide punctele de chacra. Sharinganul îl poate ataca cu abilitatea specială și etc.
În konoha cea mai puternică familie era hyuga(utilizatoarea de byakugan), dar atunci foarte putini din familia uchiha(utilizatoarea sharinganului) avea Magekyo sharingan. Dacă ar fi avut mai multi poate ei ar fi fost mai puternici că hyuga. Deci depinde și ce abilitatea are dar mai mult cum o folosește utilizatorul.

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru teo530):

Am înțeles. Totuși, chiar daca pe vremuri se considera că Hyuga erau cei mai puternici in Naruto se vorbeste numai despre "Naruto" este personaj principal si Uchiha care au sharingan ul si poate evolua la Mangekyo si Rinnegan. Byakugan ul n am auzit sau vazut sa evolueze la alt nivel in afara ce cel actual. Acum nu stiu ce sa zic. sunt de acord ca depinde si de utilizator dar cei din Uchiha erau foarte puternici de la Madara din timpuri si Sasuke prezent. La momentul actual Naruto si Sasuke sunt cei mai puternici din Konoha si toata lumea știe asta. Iar la fete Sakura ( nu ca ar fi personajul meu favorit, nu este) este cea mai puternică fata din Konoha. Adică mai pe scurt, echipa 7 la valoare laughing

| teo530 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

Da am uitat de rinnengan. Și rinnesharingan. Și byakuganul poate evolua. Acum îmi amintesc în Naruto ultimele ep de arcul cu toneri care avea teinseingan, parca se obținea din mai multi byakugani.
Acum îmi amintesc inca un dezavantaj la eu sharingan: dacă are și Magekyo și îl folosește prea mult orbește, și avantaj că dacă iei ochii altui uchiha care are Magekyo obții Magekyo sharingan etern. Și alt dezavantaj că chiar dacă are Magekyo dar un singur ochi, susano îl invocă ff greu și nu îl poate menține mult(Shisui)

Și parerea mea e că uchiha sunt mai tari.

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru teo530):

Itachi si Sasuke observ ca il mențin destul de mult pe Susanno. Chiar sunt puternici. Sasuke si Naruto sunt egali ca si putere. Zeii Konohăi laughing
Si la fete. ce parere ai despre Sakura si Hinata? Care crezi ca este mai puternica?

| teo530 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

DACA NU AI TERMINAT TOT NARUTO+SHIPPUDEN ITI DAU MULT SPOILER! Scuze dar abia acum m-am gândit la asta și să șterg sa te întreb dacă ai terminat, dacă zici că da să scriu iar... pas laughing dacă nu e cazu mai am de zis ceva și continui când dai reply.Cred că Sakura dar nu știu parca hinata nu a arătat tot ce poate. Sau poate mi se pare mie doar sau nu mai țin minte și trebuie să revăd Naruto să îmi amintesc laughing
Era de așteptat că Sakura să fie cea mai puternică femeie Shinobi că doar a avut o că maestra pe tsunade. Si e chiar uimitor dacă te gândești așa. Adică Sakura e doar un simplu ninja, nu are kekeei geenkai, nu are nicio trăsătură specială de clan cum are Naruto f multa chacra, nu are nicio bestie cu cosi în ea. Nici vreun element nu știu să fi folosit. Și totuși doar cu forța aia monstruoasă și cu un control superb al chacrei lupta la un nivel așa înalt... Și sigiliul byakugou căt de greu de menținut e.
Dar se zice că e cea mai puternică femeie shibobi. Cred că doar in era lor, dacă o compar cu tsunade în tinerețe nu cred că o bate nici la forța, nici la controlul chacrei si nici la ninjistul medical. Cred că niciun elev nu și a depășit pe deplin maestrul. Naruto îl învinge pe jiraya in lupta, dar daca lupta doar in modul sage fara kurama cred că jiraya căstiga.
Sasuke chiar și cu rinnesharingan dacă s ar lupta cu Orachimaru când era tânăr și nu își pierdu se din putere, ar avea mult de furcă.
Să vedem acum in boruto cum se va descurca boruto că elev al lui Sasuke dacă îl va depăși.

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru teo530):

Chiar acum sunt la Naruto Shippuden si revad serios pentru a doua oară deci știu ce si cum. Sunt curioasă doar de parerea celorlalți si c-am toți imi dau aceleasi răspunsuri. Si eu cred ca Sakura este cea mai puternică din era lor( scrie si pe wikipedia asta). Este super sa o vad la un nivel asa înalt. In Naruto era nefolositoare iar acum numai un pumn de îți da te baga la 3 metri sub pamant laughing
Daca mai ai ceva de zic/adăugat aștept cu drag sa mi spui ce crezi

| teo530 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

Daaa? în Naruto mic când o vedeam cum sta și așteaptă să fie salvată îmi venea să o bat eu =), totuși pe mine cred că mă putea bate laughing)
Voiam sa mai zic de boruto. Când a fost arcul cu toneri, un pic din chacra lui a rămas în hinata și așa s-a făcut jouganul lui boruto: teinseingan+byakugan parca așa a zis și în anime. Până și în ultimile ep, și urashi a r cunoscut jouganul, deci a mai vazut alt jougan.
Îmi pare mie rău de mă zvârcolesc de neji că dacă trăia le arata ălora din otsutsuki ce e ăla byakugan.
Pe la ce ep ești? Vrei spoilere rolling on the floor
O să mă apuc și eu cândva iar de serie, când o sa uit mult, totuși că am tinere de minte bună, îmi amintesc fiecare ep. Și în plus mă reîmprospătez cu manga. Acum sunt la gaiden. Am mai rezistat sa nu mă apuc încă de serie că iar stau sinistrat 3 4 luni?, am revăzut ovaurile și filmele amuzante (duhul, festivalul, itachi-gengistu găină=oua? am murit de ras la faza aialaughing) ) Cu astea și cu alte animeuri am rezistat happy
Tu ce crezi de ce am zis in comentul anterioar? Cine crezi că învinge Sakura sau nu tsunade; Naruto (fara kurama) sau jiraya; Sasuke sau Orachimaru ( dar hai sa fie fara rinnesharingan că e prea mult, doar Magekyo)

Dacă s-ar putea să învie toți kageii (toți și din frunza ei nor și ceață și nisip și pământ) să facă un concurs cine câștigă, iar în concurs să fie toți kageii și Sasuke, cine crezi că ar căstiga? De ex dacă se lupta Sasuke cu al 2 mizukage(ăla cu gengistul tare puternic cu scoica, din ceață). Mă gândesc la lupta asta că ala are un gengistu mai bun decât oricare am mai văzut, îl întrece și pe al lui itachi intr-un fel. Și Sasuke are sharinganul care poate vedea prin gengistu ei e bine antrenat să nu creada iluziile, deci ar fi o lupta tare interesanta.
Pe gaara l am văzut contra tatălui său, dar mă întreb contra nisipului de fier cu m s ar descurca? Cred ca nu va mai funcționa apărarea absolută că fierul e greu.
Hashirama cică a prins toate bestiile cu tehnica aia a lui a lemnului 6 cai sau cum era și simbolul din palma. Al 3 raikage cică era egal cu 8 cozi. Pare logic că hashirama îl bate că el a subjugat toate bestiile, dar raikagele e doar la egalitate cu 8, dar oricum cred că ar fi o lupta nemaipomenită.

Închei aici că dacă continui nu are TPU loc sa înregistreze toate msg mele rolling on the floor)
Noapte buna!
Naruto/Sasuke să te sărute!

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru teo530):

Well, toți spun ca cei din urmă vor fii cei dintâi. Așadar ( exemplu: echipa 7 caci ea este centrul atenției) fiecare din cei 3 si au depășit cu mult maeștrii. Chiar si ei au recunoscut asta. Cred ca atat Sakura cat si Sasuke si Naruto își pot invinge maeștrii, deja sa văzut asta. Despre Boruto: nu inteleg de ce Sasuke il antreneaza pe Boruto si nu pe Sarada, doar este fiica lui. Sarada are un potențial foarte mare si cred ca, cu ajutorul tatalui ei putea ajunge la ceva mare, foarte mare. Eu as crede ca dupa Naruto Hokage va fi Konohamaru apoi Sarada. Dacă va continua seria mult si bine poate o da Domnul sa ajungem si in punctul ăla. Oricum, niciodată nu ma voi sătura de Serios Naruto, peste ani o so revăd cu drag si nostalgie. Mi ar fi plăcut sa fie si Itachi si Neji in viață, poate altsfel ar fi stat lucrurile. oricum echipa 7 este si va rămâne cea mai tare si șmecheră din istorie laughing

| teo530 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

Poate. pe o parte asa mi se pare mie ca nu si au depasit complet maestrii, dar de fapt acum pricep, am facut comparatie intre naruto si jiraya pe modul sage. fiecare are propriile sale abilitati si deficituri.
in boruto e ciudatel, dar poate aflam mai incolo.
ma intreb si eu cum ar fi fost daca itachi, shisui, neji, obito si altii, buni sau rai care mi au ajuns la suflet, ar fi inca in viata. unul din ei sigur ar fi ajuns hokage si ar f condus konoha... spre ce oare? akatsuki nu ar fi reusit sa adune bestiile ca itachi deja ii batea aproape pe toti si nici nu i am vazut adevaratul potential. obito si shisui la fel. la asta ma pot gandi zile si la mii de variante deci ma opresc aici.
daca vrei spoilere, imi pare rau din naruto nu iti pot da happy dar din boruto a gasit destule poze cu ce se va intampla.

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru teo530):

De ce nu mi ai putea da spoilere din Naruto? laughing
Deja l-am vazut si este a doua oară când vizionez seria plus filmele. Adica, nu cred ca mi ai putea zice ceva ce nu știu laughing
In Boruto ce sa zic, ma apucasem sa il vad dar m-am oprit pentru ca eu nu am rabdarea sa stau sa apara cate un episod pe săptămână. Așa prefer sa vad alte anime cat timp Boruto creste in episoade. Daca imi poti spune ce crezi ca se va întâmpla in Boruto ar fi super, adir sa ascult si parerile celorlalți. Eu stiu o chestie dar nu stiu daca este adevărată: cum ca, Sasuke ar murii si asa Sarada si ar activa Mangekyo plus semnul pe care Sakura il are pe frunte. Oricum este super smecher. Sarada are Sharinganul care il poate evolua plus puterea monstruoasa a Sakurei. Inchipuieti doar cum ar fi Sarada cu Mangekyo plus semnul Sakueri pe frunte. Eu o vad practic de neoprit. Dacă se lupa cu adversarul poate folosii Saringan, daca este ranita sa se poata vindeca. ce vrei mai mult de la ea laughing sper ca ce spun acum sa se adevereasca candva. love struck laughing

| teo530 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

laughing
spoiler naruto shippuden: naruto apare chiar in fiecare ep la fel ca in naruto mic. hai ca pe asta nu o stiai laughing:-)
de fapt a fost parca un episod in naruto mic sau shippuden in care naruto nu a aparut deloc in tot ep nici macar o secunda!laughing dar nu mai stiu sigur poate gresesc si de fapt a aparut.
de boruto nu stiu cum poti tu dar eu nu rezist sa nu ma uit cat mai repede la episod. cand erau episoadele alea de luam campii cu ele(cu pisica, cu gastele, si cand vedeam cat de slabe sunt personajele pana si sasuke cu naruto mult mai slabi ca in shippuden) atunci voiam sa renunt la anime si sa las sa se stranga episoadele. peste ele nu saream ca slabe cum sunnt dar importante. asteptam sa apara kawaki, am auzit ca de atunci incolo nu va mai fi vreun ep slab. dar nu rezist si ma uit imediat cum apare ep nou happy
cel putin ultimele ep chiar imi plac. cam tot slabe dar revad personaje tare dragi, si nu pe naruto, sasuke, sakura sau altii mari. ii vad copii si ma bucura ca am sansa sa ii vad in boruto asa.

ce sti tu de boruto e adevarat(cred). adica am gasit si eu niste poze pe pinrest cu sarada cu mangekyo sharingan si sigiliul byakugou(dar nu activate deodata, 2 poze un acu sigiliul si una cu sharingan); cu boruto cu karma activata, dar inca mic. adica boruto inca mic nu crescut; una cu boruto si kawaki cand va fi primit in konoha si sunt de aceeasi varsta deci nu mai e mult pana atunci =)
am mai gasit una urata care m-a facut sa plang aproape de ce am vazut in ea...
si altele in care naruto si himawari sunt cu invelisul chacrei lui 9 cozi si in modul sage(nu simultan).
legat de ulmul ep din boruto. am zis ca imi place ca revad pers mai vechi(cred ca cu comentul asta te fac sa nu mai rezisti sa te uiti laughing ), se vor intalni boruto cu naruto pusti. dar urashi vrea sa ii ia chacra lui naruto si invelisul vulpii il cuprinde pe naruto, si ma gandeam ca poate acum chacra vulpii din boruto reactioneaza la cea din naruto si il cuprinde si pe boruto cum am vazut in poza. dar nu a fost asa in ep, poate cand se intorc in era lor mai tarziu iese chacra lui 9 cozi din boruto din cauza intamplarii asteia. sau poate acum invata modul sage pentru ca jiraya i-a propus lui boruto sa se antreneze cu el si naruto, totusi nu cred ca acum invata. in poza erau mai mari in modul sage.
de sasuke nu stiu ce sa zic. dar totusi ma sperie gandul ca in primul ep cand a aratat lupta lui boruto si kawaki, boruto avea sabia lui sasuke. de ce ar avea sbia lui sasuke? si kawaki a zis ca il va trimite pe boruto unde l a trimis si pe tatal sau deci poate... crying
am mai spus asta prin comentariu la un ep mai demult si mi-a zis cineva ca nu e neaparat ce sper sa nu fie. poate doar kawaki in poza aia l a invins pe naruto si trimis in alta dimensiune atat. poate la fel si pe sasuke, ceea ce si sper. am mai auzit ca naruto va fi sigilat cu o tehnica precum kaguya sau toneri, prin care sa tea inchis/imghetat mult timp. am inteles ca naruto va sta inghetat asa 4 ANI timp in care sasuke cayta o cale de al salva. dar a ANI! ce ma fac eu 4 ani fara naruto cryingcrying
de srada nu stiu daca vaputea folosi si mangekyo si byakugou in acelasi timp. ar fi de neoprit daca ar putea, dar ambele necesita ff multa chacra mai ales byakugoul. ma intreb ce proprietati va avea sarada la sharingan. am vazut in poza ca are forma aia de floare cu 6-8 petale si inauntru 3 linii unite ca un Y, parca asa are si sasuke deci poate are si ea flacarile amaterasu? ar fi tare daca da, dar mie mai mult imi place kamui al lui obito e prea smek si abilitatea sa treca lucruri prin el e epica, dar cand a facut kakashi susano care arunca cu shurikene kamui am ramas mut de uimire. daca poate face si sarada asta maamaaa...winking dar nu m as supara sa vad o noua abilitate de mangekyo =)
boruto cred ca o sa fie super puternic, mult peste naruto. daca va avea sub control modul sage kurama(am vazut si asta intr o poza)+ karma si jouganul iti dai seama cat poate lupta si la ce nivel?
ai zis mai inainte ca sarada va ajunge hokage. am gasit si cu asta poza sarada mare hokage, dar nu si cu konohamaru laughing si oricum chiar pare serioasa pe gandul asta si cred ca orice isi pune in minte va face.
tu cine crezi ca ar fi mai puternic? sarada sau sasuke cand era mic? cred ca o bate bine sasuke, totusi ca sasuke pusti avea si 2 virgulite la sharingan si urmarea mai bine miscarile adversarului decat ea cu o singura virgulita. plus ca stia chidori, dar si ea are tehnica aia buna minge fulger(sau era foc ca parca arta ca niste mingi de foc) si cu puterea sakurei ii putea tine bine piept lui sasuke. in rest sunt cam la fel. taijustu bun, control shurikene bun, amandoi destepti. soudana.
chiar inca ceva. daca sarada va avea byakugou poate va invata si ninjustu medical. macar sa poate vindeca rani usoare si ar fi prea bine. daca speram sa fie la fel d buna ca sakura sau mai buna, cred ca ne intindem prea mult. pai mangekyo sharingan, byakugou si ninjustu medical ca al sakurei+forta ei si istetime ca degeaba esti puternic daca esti prost, cred ca vrem prea mult.

cred ca acum sigur vei urmari boruto pana la ultimul ep laughing)laughing)

| Viorel703 a răspuns:

Fiecare e destul de puternic in felul său. Depinde de personajul care îl folosește, la cât de bine se antrenează, pe atât de puternic va fi si tipul de ochi stăpânit.

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru Viorel703):

Am înțeles! Mulțumesc frumos de răspuns?

| Viorel703 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

Cu plăcere

| Maldechincosmin a răspuns:

Sharingan este cu siguranță mai puternic decât Byakugan. El poate evolua in Mangekyo si Rinnegan. Totodată cei care posedă această putere oculara sunt cei din clanul Uchiha care sunt foarte puternici din timpuri pana in prezent( Madara, Shisuu, Itachi) si Sasuke care ia intrecut cu mult pe ceilalți in putere. In Valea Sfârșitului lupta dintre el si Naruto se sfârșește cu scorul egal atat de mult au evoluat cei doi. Ii face superiori cu mult fata de ceilalți din Konoha datorită puterilor lor. Si Byakugan este puernic dar sharinganul il întrece.