| Bot_Alin_1992 a întrebat:

Ce studiouri de anime credeți voi că ar fi o competiție bună pentru Marvel?

3 răspunsuri:
| Cloudless a răspuns:

Ufotable, Shaft si Kyoto Animation.

| Impersonal a răspuns:

Anime-urile nu se vor compara niciodata cu franciza Marvel, deci putem spune ca "lupta" a fost pierduta inainte sa inceapa.
Daca te referi la numere, atunci vad o sansa relativa.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Hmm, sunt niste diferente importante.
Pentru ca animeurile sunt cu copii, de obicei preferate si de oameni mari, cand marvel este cu adulti dar numai copiii sunt fanii lor, mai trebuie sa adaug si ca unii copiii sunt prea obsedati de filmele astea cu adulti de isi urasc proprii parinti ca nu-i pot tratata ca acel "super-erou". Deci marvel astia, sunt cam "visul perfect pentru un copil". Cand animeurile nu se prea incadreaza la partea asta.
Marvel sunt filme, animeurile sunt desene, si asta este important.
Plus ca este o colectie mare de filme, este o familie, animeurile se sfarsesc repede. Iar ca aducem vorba de o serie precum naruto sau bleach, nu sunt deloc realiste, nu poate concura.
Dar bine aici mai conteaza si faptul ca "cine e sefu", asta este evident, multi cand vad tarile din estu asiei se gandesc "proshtii aia fac numai prostii" cand e vorba de america" stiu deja ce tare sunt astia". Le trebuie ceva mai mult decat anime pentru a concura cu asemenea "studio", probabil un studio nou si demn de competitie.

Întrebări similare