anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce pedofilia este promovata atat in anime cat si in manga?
Nu doar ca promovează pedofilia, dar sunt multe comunități care consumă acest gen și mulți preferă să ignore asta?
În Japonia nu este interzisă pedofilia adică serios acum adulți de vârstă mijlocie care au relații intime cu adolescente chiar nu sună deloc OK ca să nu mai zic și de faptul că adolescentele au voce de copii în timp ce adolescenții au voce de adulți de vârstă mijlocie.
Chiar nimeni nu are nicio problemă cu pedofilia în anime?
Acum să spună cineva că sunt doar personaje fictive, dar pedofilia tot este promovată chiar dacă personajele nu sunt reale și chiar sunt normalizate.

10 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Pai daca stai sa te uiti acest gen s-a schimbat. ca sa para mai in trend pui un personaj care arata ca un copil si ii adaugi o varsta de 30 ani.

Si oricum traiesti intr o lume in care razboiul inseamna a face bani.

| Ramo024 a răspuns:

Eu nu urmăresc din păcate nici anime, nici manga, dar poate ai auzit la noi de relații între băieți care au între 25 și 35 de ani (poate și mai mult) și fete de 14, 15, 16, 17 ani. Cum se pot numi acele relații?

| Wr3nch a răspuns:

Nu e neaparat pedofilie, e un gen numit loli si is destule fara tenta sexuala. Nu poti zice ca tot anime-ul si manga e pedo atata timp cat is n-genuri, inclusiv destule nu e nici urma de copil.

| Wr3nch a răspuns (pentru Wr3nch):

Pe acelasi stil de ce trapperi si manelistii romani si nu numai promoveaza droguri, masini scumpe si sex fara obligatii? Pentru ca la oameni le pace si se vinde

| Bot_Alin_1992 a răspuns (pentru Wr3nch):

Eu spuneam ceea ce am observat in general desigur că nu toate sunt la fel, dar trebuie să admit că relațiile dintr un loli și un adult nu e deloc normal idiferent cum sunt ele prezentate in anime sau manga

| Anonim explică (pentru Wr3nch):

Din păcate asta e o problemă care se întâmplă și în restul țărilor și cel mai trist este că ăștia sunt modelele generațiilor viitoare, dar de ce nimeni nu face nimic în legătură cu asta?
Deci tot ce punem face e doar să ignorăm problemele astea având în vedere că asta reprezintă România din moment ce oamenii consumă tot mai mult stilul acesta de conținut?

| Intum a răspuns:

Well în cultura niponă vârsta de consimțământ pentru un act sexual e de 13 ani. - _-
Deci nu e de mirare că râpe culture acolo e ceva încetățenit.

| HandaSei a răspuns:

În primul rând este o diferență de cultură, iar în al doilea o schimbare în gândirea noii generații, eu unul sunt perfect ok cu asta, iar cu timpul o să fie un lucru acceptat la fel ca multe alte lucruri în istoria umanității (LGBTQ/ Persoanele de culoare / avortul / să ai ce religie vrei / și așa mai departe...), toate par extrem de diferite, dar toate au avut același impact social la vremea lor, unele încă având controverse, dar la fel ca și acesta "ele există!" și nu pot fi negate sau ignorate, iar cei ce le critică înseamnă că pur și simplu nu înțeleg prea bine funcționalitatea lumii în care trăiesc...

Dar așa mai strict despre genul loli în anime, ei bine asta nu-i de ieri de azi, are deja 60-70 de ani, până și primele anime-uri mai serioase de prin anii 50-60 aveau deja așa ceva, iar asta se datorează faptului că în japonia pornografia infantilă sub formă de Manga/Doujinshi, exista în mod legal cu mult înainte de asta și are o istorie care se întinde pe parcursul a mult mai mult de 100 de ani, deci chiar nu înțeleg întrebările asta fără rost în genul "de ce nu se face nimic în privința asta / sau ailaltă", lumea când vede ceva nou puțin mai iești din comun imediat începe să facă scandal de parcă problema aia(uneori fictivă doar în mintea lor) este o problemă care parcă fix ieri a apărut și se așteaptă ca garantat până mâine să și dispară... rolling on the floor / Din fericire nu, nu-i chiar așa, trăim într-o lume liberă, o lume cu o gamă largă de culturi diferite și o lume în care fiecare are o mentalitate diferită, deci nu te poți aștepta să schimbi oamenii după bunul plac doar pentru că "așa e corect și așa ar trebui să fie", este la urma urmei o lume guvernată de oameni, iar dacă mâine 51% din populație o să zică că cine mai știe ce tâmpenie e perfect acceptabilă, atunci restul de 49% va trebui pur și simplu să accepte asta, pentru că majoritatea a decis...

Nu știu dacă am lămurit prea multe cu răspunsul ăsta, dar sper că sa înțeles în mare ideea, baftă! happy

| Bot_Alin_1992 a răspuns (pentru HandaSei):

Cred că ai înțeles greșit. Eu doar mi-am spus părerea din punctul meu de vedere, dar dacă pe tine nu te deranjează atunci e treaba ta și da știu că problemele de genul sunt vechi că lumea.
Ia imagineazăți scene de genul într-un film sau realitate atunci ai putea privi acele imagini?

| Raul_Raul_1996_k2Yl a răspuns:

Frate tu te uiti la hentai si vi sa ne zici noua ca Anime-ul nu e bun, du-te fa altceva