@NuImpartNudauNuAratselsadetpuin10zile sunt perfect de acord cu tine in legatura cu mhn24! Nu-l asculta! Lasa-l in pace...Multi m-au criticat si nu i-am luat in seama. Te critica oamenii fara sa te cunoasca. Nu-i lua in seama. Bye!
Stii ce? Nu te lua dupa astia, habar nu au.Si pentru @PeEllyOdoare bla bla bla nume stupid sa stii ca eu nu zic asta pentru ca mi-a facut mhn24, spun asta pentru ca mi-a raspuns la unele intrebari, care nici nu avea de ce sa critice!
Eu iti zic un lucru: da-i dracul pe toti!
Si pentru toti care au spus aici sa se lase:
Ce inseamna TPU? TPU inseamna TotiPentruUnul, deci noi ar trebui sa ii dam sfaturi si sa ii spune-mi daca e bine sau nu, sa o ajutam sa devina mai bine, nu sa o descurajam. Daca nu se inventa site-ul habar nu aveati ca ar fi existat asa ceva. Deci noi, din comunitatea TPU trebuie sa incurajam utilizatorii, nu sa ne batem joc de ei! Indiferent de adevar, ii spunem unde greseste si se corecteaza!
Daca asta cenea de la cretaker imi parea ffff rau da venind de la tineee...de ceee de cee trebuie sa asculti ce zic altii si n-ai facut comicuuu?
*minciuna*
doamne Mhn24 ce ai facut ar trebuie sa iti fie rusine
*adevarul*
@Mhn24
bravo fi dur
@NuImpartNuDauNuAratselasadetpuin10zile
sa te chis in freza
Ntz. Ntz. Mihnea ce rau esti, de ce spui adevarul?! [-x
Chiar crezi ca ne pasa?! Hai ca deja esti plictisitoare, incearca sa intelegi si sa accepti, ca nu esti nici importanta si nici talentata incat sa ne para rau
.Frate. Mhn are dreptate.Pur si simplu noi chiar nu avem nevoie de comicul tau inutil care probabil venind de la tine ne-ar fi plictisit.Si probabil cei care pana acum au spus cate ceva de genul 'Ai dreptate, Mhn critica aiurea, nu te lua dupa el'. ori vor funda, ori sunt frustati care au facut un comic sau ceva asemanator si Mhn le-a spulberat visele spunandu-le adevarul, adica ca probabil comicul[sau ce au facut ei acolo] este praf si sa se lase.Chiar imi pare rau ca nu am fos eu cea care sa te critice!
Eram curioasa...dar curiozitatea o omorat pisica...
*se uita-n stanga si-n dreapta*
-Dumnezeu sa te odihneasca, Miaunel!
Mhn24,ai devenit un *PROST* sa zic asa si esti,,, http://i.imgur.com/TwEoc.jpg deja,la cat de mare te dai, da de fapt, in realitate esti...
Mai, @mhn24, cine te crezi? Are dreptate! Mereu tu trebuie sa critici. Poate il fac mai frumos. Da si tu o sansa. Recunosc ca si pe mine ma enerveaza pe cei care se cred... si fac niste desene jalnice. Dar intai asteapta sa vezi ce face si apoi vorbeste. Apropo, vorbeste mai frumos.
anonim_4396 întreabă: