| DeEa_5512 a întrebat:

In vacanta asta o sa moooooooor de plictiseala...cine imi spune si mie ce sa fac ca sa nu ma plik? funda:X

Răspuns Câştigător
| Anneh a răspuns:

Poti face multe lucruri si acelea/acestea sunt :
1. Daca la tine(adica unde stai)exista vreun parc te plimbi singura sau cu vreun prieten.
2.Stai pe diferite site-uri si "Navigare placuta!" laughing
3.Citesti cartile tale preferate.
4.Te joci cu prieteni diferite jocuri care vi se par mai distractive(pititea,carti de joc:macao, tabinet, razboi(si daca nu le sti pe acestea la joc de carti poate prietenii tai stiu sau cauti tu pe net sau jocuri de care vrei tu :d)
5.Asculti muzica pe YouTube love struck
6. Dansezi,canti, faci diferite activitati in casa sau afara, singura sau impreuna cu prietenii tai/prietenele tale.
7. Faci, impreuna cu prieteni/nele cumparaturi la mall daca exista acolo unde stai tu sau la vreun magazin.
8. Faci petreceri sau chiar te poti duce la cele facute de alti (prietenii tai) picknicuri impreuna cu prietenii stand la soare sau mancand cate ceva(la picknic).
9.Barfesti sau faci discuti cu prieteni tai/prietenele tale in aer liber, acasa sau chiar la telefon.
10.Stiu ca ar fi cam plictisitor vara dar incerc:te poti uita la televizor, la filme, desene in functie de cati ani ai happy sau chiar te poti uita la calculator la filmele care te-au impresionat cel mai mult si eu iti propun unul"13 fantome online subtitrat" care e de groaza sau triler(sau cam asa ceva nu stiu daca am scris bine "triler")
11.Dormi la o prietena,mancati,va uitati la vreau film de drama,comedie,triler, actiune, romance sau de care va prieste voualaughing

8 răspunsuri:
| TheGrayWolf21 a răspuns:

Cautati o gagica si pierdeti timpul cu ea

| DroGuleTz a răspuns:

Stai p TPU :dbatting eyelashes

| DeEa_5512 explică:

Licu619 daca vrei sa stii sunt fata

| Mihaita23 a răspuns:

Http://www.aerocenter.ro/ si daca nu vrei aici 1. Ia-o vacanţă în Devon şi de a explora unele dintre cele mai frumoase coastă din Marea Britanie. Este de mare valoare şi plajele sunt ideale pentru copiii de toate vârstele.
2. Chirie un crucişător şi du-te plimbare cu barca pe Norfolk Broads. Copiii se vor bucura de aventura de a fi pe apă, în timp ce vă bucura de toate libertatea de a explora una dintre cele mai fermecătoare statatoare din Marea Britanie. A verifica afară de ofertele speciale.
3. Este posibil să fi fost la Isle of Wight mulţi ani în urmă, probabil, pe o excursie cu şcoala. Dacă este aşa, veţi fi încântaţi să ştiţi că nu a schimbat foarte mult, şi este încă una dintre cele mai bune vacanţe de familie în Marea Britanie.
4. Chirie cabană în Cornwall pentru a explora plaje surf, piscine rock şi atracţii pentru familii, indiferent dacă optaţi pentru un apartament elegant malul mării sau cabana de pescari rustic lui. Există unele mari oferte speciale.
5. Hop pe la Insulele Scilly, unde vei gasi plaje minunat, rural virgină şi o abundenţă de viaţă marine. Unele dintre hoteluri vă recomandăm sunt ideale pentru o familie cu copii mici.
6. Cotswolds nu sunt doar carte poştală-destul. Aceasta este o mare parte a ţării pentru a explora ca o familie, şi veţi găsi o gamă superbă de vile istorice la chirie, şi se ocupă cu întârziere.

| crooxel a răspuns:

Pai daca privesti asa problema sigur te vei plictisi.
daca ai prieteni iesi cu ei afara dar nu in oras ci intr-o padure sau pe malul unei ape din apropiere.
ai putea sa mergi la mall daca exista pe unde stai
daca ai o prietena mai buna cheam'o la tine si uitati'va la un film
iesi cu bicicleta
orfanizeaza picknicuri cu prietenii tai
si iti sugerez un film care te va binedispune si poate iti va da idei: Yes Man sau... grown ups

| Cryptonit3 a răspuns:

Citeste o carte barfeste cu pretenii daca ai bicla plimbate joaca-te pe calculator dormi la o prietena tu chiar nu stii?

| Cryptonit3 a răspuns:

Citeste o carte daca ai bicicleta plimbate joacate la calculator dormi la o prietena barfeste cu prietenii iesi la un suc tu chiar nu stii ma ce sa faci?

| RaLuCa_4660 a răspuns:

Croseteaza laughing