| Loliiyiita a întrebat:

O întrebare pentru fanii OP. Cu cine îl vedeți pe Luffy împreună la finalul seriei? Să ne gândim de exemplu la cele mai posibile,, pretendente" Boa Hancock și Nami. Cele mai iubite cupluri LuffyXHancock, LuffyXNami. Cine se potrivește mai bine ca viitoare Regină Pirat? Sau pe cine preferați? Aș vrea detaliat și argumentat, chiar vreau sa aud mai multe păreri. Eu personal o prefer pe Nami.

2 răspunsuri:
| BursucDinCluj a răspuns:

Pai e destul de putin probabil ca oda creatorul manga ului sa adauge romanta OP fiind un shonen lucru amintit si de el intr-un SBS(un fel de fan meeting). Daca ar fi sa presupunem eu sincer as merge pe Nami deoarece sunt foarte legati unul de celalalt inca de la inceputul anime ului.Plus ca Nami tine ff mult la el deoarece a ajutat o de multe ori chiar i-a salvat satul din mainile lui Arlong. Cat despre Boa are un fel de obsesie pentru luffy care la un moment dat cred ca l-ar deranja si pe el so cred ca nami ar fi. Totusi o astfel.de relatie ar fo posibila doar dupa ce luffy devine regele piratilor

| Loliiyiita explică:

Așa am gândit și eu! Plus ca un aspect care mă face să o prefer pe Nami în loc de Boa, este comportamentul lor. Putem spune din prima că ambele au crescut în teroare creată de bărbați(Nami chiar mai mult decât Hancock, Nami de la o vârstă mult mai mica pana s-a întâlnit cu Luffy iar Hancock doar câțiva ani pana a fost salvată) dar comportamentul lor diferă foarte mult. Nami nu ura toți bărbații, ura doar pirații deoarece Arlong era pirat, Hancock pe de altă parte urăște toți bărbații(uneori ma întreb dacă nu și femeile). Nami după ce a fost,, eliberată" nu a mai avut nimic cu pirații, devenind chiar ea unul alături de Luffy, pe când Hancock a păstrat aceasta ură pana sa îl întâlnească pe Luffy și după aceea. Nami după ce a înțeles istoria oamenilor peste și trecutul echipajului din care a făcut parte Arlong alături de Jimbe, i-a iertat de tot pe toți, nu a mai condamnat pe nimeni. Hancock se schimbă doar în preajma lui Luffy dar când el nu este în preajma, își reia comportamentul oribil pe care îl are cu toată lumea. Este puțin probabil ca Luffy, care ajută pe oricine chiar și fara sa i se ceara ajutorul, care salvează insulele întregi pe care se duce, sa ajungă cu Hancock care se iubește doar pe sine. Asta este părerea mea

Un alt aspect interesant ar fi faptul ca bătrână Nyon a zis că Hancock ca și împărăteasa nu poate părăsi Amazon Lily, asta fiind un mare minus pentru ea și relația ei cu Luffy. Luffy este iubitor de aventură și călătorie, este în căutarea Oane Piece nu pentru bogații și scopuri egoiste ca restul, este în căutarea One Piece deoarece vrea sa devina Regele Piraților. De ce vrea el sa devina Regele Piraților? Nu pentru a baga spaima în lume sau alte chestii, dorește acest lucru deoarece el crede ca omul cu cea mai mare libertate din lume este însăși Regele Piraților. Luffy se va opri din navigat sau călătorit după ce devine Regele Piraților? Pare el omul care sa se așeze pe o singură insulă doar pentru ca Hancock nu poate pleca?

Iar faptul cu,, cea mai frumoasa femeie din lume" nu știu ce sa zic. Până la urmă e utilizator al fructului diavolului care îi da acele puteri legate de frumusețea ei.

Totuși iti mulțumesc ca mi-ai răspuns, chiar voiam sa aud și alta părere.