Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Ce cadouri vor soțiile/iubitele voastre de obicei de ziua lor? Le cumpărați voi să le faceți surpriză, știți ce ar vrea sau trebuie să vă zică? De obicei, ce cadou faceți?
Dupa cate secunde suntem costienti din momentul in care ne-am trezit?
Bună Ziua. Daca eu pun alarma la tel.sa sune la 3si 20, avand în vedere ca în această noapte se dă ora înainte deci ora 3 nu mai este, la ce oră va suna alarma?
Cum pot lua contact cu Temu ca să le spun să-mi prelungească termenul de livrare?! Sau măcar ca să-mi dea banii înapoi pe coletele returnate.
Hei, TPU, dacă mi- a venit un colet de la Temu, dar eu am ajuns la un sfert de oră după data de expirare, ce pot face ca să primesc coletul?! Îmi spune că codul a expirat și nu pot accesa cutia...? (mai mult)
Am vazut azi ceva ce m- a ingrozit. Un adolescent a deschis o sticla de suc cu dintii. Adica capacul acela din metal de la sticla. Chiar face cineva asa ceva? Voi faceti asta? Daca da, de ce? Este extrem...? (mai mult)
Buna. Ce masuri de "protectie" pot lua in casa? De o perioada am pe cineva care doreste sa imi faca rau. Stiu motivul, ne cunoastem, insa nu am destule dovezi pentru a cere un ordin de protectie. Usile...? (mai mult)
Bună! Am luat contraceptive karissa timp de 4 ani. Pe 16 feb am luat ultima pilula le.am intrerupt. De pe 20 pana pe 23 feb am avut cm. Luna aceasta trebuia sa îmi vina pe 20, asta este a 8a zi de ...? (mai mult)
Hei, TPU, de ce toată lumea pune accent pe se*ualitate și că tot ce "nu reușește omul" pe alte planuri sau chiar că dacă dezvolți boli psihice e o lipsă a activității se*uale?! La fel cum...? (mai mult)
Salut, deci am facut un cont cu buletinul tatalui meu, am pierdut niste bani si in gluma le- am zis la astia de la betano ca sunt amarat(ma gandeam ca poate o sa imi dea banii inapoi sau ceva), dar mi-...? (mai mult)
Salut, am facut un cont pe betano de pe buletinul tatalui, ideea e ca am castigat castigat bani fara sa fac niciunul, dupa am pus un bilet si nu mina iesit, apoi le am spus asa in gluma la cei de la ...? (mai mult)
Bună seara TPU sincer am o întrebare ciudată cum o considerați voi, Când apune soarele la ora de vară? dacă e primăvară se va întuneca tot pe la ora 19- 20? Sau mai târziu? ofer funda, Nu ...? (mai mult)
Fac handbal… Colegele mele giulia si simona sunt cele mai bune prietene, ele o urasc pe crina. Sau cel putin o urau. Mereu ma purtam frumos cu crina deoarece imi era mila de ea ca nu prea o sufereau...? (mai mult)
Salutări, as vrea să vă întreb pe cei care ați avut de- a face cu extracțiile molarilor de minte, și categoria asta, cum e procedura și e într- adevăr cum se zice că nu simți mare lucru ...? (mai mult)
Luni trebuie să mă duc la interviu la un loc de muncă ca manipulant marfă și la altul la un loc de joacă. Să mai mă duc la interviu ca manipulant marfă? Cine știe ce mă pune să ridic. Să...? (mai mult)
Salutare, unde pot face un test iq precis 100%? am mai instalat aplicații pe telefon, am făcut același test de 2 ori, la primul test am avut rezultat 98 la al doilea 106, dar cine știe dacă am...? (mai mult)
Credeti ca mai exista vrajitoare care sa stie meserie? Sa cheme mortii, sa faca magii puternice, chestii de astea.
Bună! Ce suplimente pentru creșterea parului recomandați?
Voi va pregatiti pentru moarte, trecerea in lumea de dincolo?
Cum va impacati cu idea de batranete si moarte? Nu e trist ca trebuie sa avem acest traseu in viata?
Cum v-ati simti si schimba viata daca a-ti sti ca dupa urmeaza raiul respectiv iadul? Fiindca asta este credinta majoritara care se pare ca se incearca sa ne fie implementata.
De ce sunt unele anunțuri de angajare care nu mai sunt valabile, deși au trecut 10 minute decând au fost postate? Care e șmecheria?
Cum trebuie i sa te adresezi persoanelor tinere de 18 ani sau pana in 30 ani maxim? Dv. aveți 18 ani sau ai 18 ani? De exemplu la tutungerie sub 18 ani
Cum credeti ca functioneaza mintea umana? S-a gasit vreun model matematic?
Cum gestionați frustrarea? Cum o contracarați?
Cine a încercat banană lăsată o vreme în congelator? Este o înghețată naturală!
Daca atunci cand fumez iarba ma simt mai bine decat atunci cand nu fumez inseamna ca iarba imi este benefica?
De ce spuneti ca să fii destept sau ca sa fii cu facultate ești barosan? Sorinel Puștiu sau Nicolae Guță nu au avut nevoie si nici eu nu o sa am, conteaza sa fii barosan nu conteaza astea cu...? (mai mult)
Vă este frică de câini?
De ce fetele frumoase rau gasesc cu greu un baia pe masura lor si cum pot baietii să obtina o astfel de fata daca au cunoscut-o in diferite conjuncturi?
Ce inseamna sa traiesti in prezent, sa nu te gandesti la trecut si viitor? Voi considerati ca traiti in prezent?
Buna dimineata! Am si eu niste intrebari pentru cei care va pricepeti. Intrebarile mele sunt : Cate meciuri de fotbal ar trebui sa pui minim pe un bilet la casa de pariuri? E vreo mare diferenta intre ...? (mai mult)
Te poți pensiona și după vârstă de 65 de ani? Poți contribui la fondul de pensii și după vârstă de 65 de ani? Se poate depune vreo cerere?
Deci astăzi mătuși- mea venind la mine să lucreze și să stea cu bunică- mea cât timp eu aveam niște ședințe online și nu puteam să am grijă de ea, se uita la un podcast de la Măruță cu...? (mai mult)
Se pot vedea simularile de bac 2025 dupa aflarea rezultatelor sau se spune doar nota?
Cum se numesc pasarile care parca vorbesc atunci cand ciripesc? Mierle sau?
Care credeti ca este sensul vietii? Nu vreau raspunsuri mainstream ci ceea ce credeti voi personal.
A mai pățit cineva sa va caute tatăl vitreg al fostei fostului?:)) Bine, în sensul de a te cauta pe rețelele sociale și ați distribuii videoclipurile probabil către ea ca altcuiva nu văd cui ...? (mai mult)
Bună seara, Doresc un sfat la o problema pe care o am. Patima jocurilor de noroc și tragediile din viața personală m- au împins să fac credite mari la bănci mici (cu dobânzi mari) pentru a îndeplini...? (mai mult)
La mulți ani domnului Călin Georgescu! :)) Cu ocazia acestei zile cât se poate de deosebite, țin să îi fac o mică dedicație muzicală (de altfel, această piesă este și pentru minunații săi...? (mai mult)
Dacă schimbi liceul o să afle doar secretariatul sau toată școala? Sunt bârfitori profesorii? Din câte știu eu, da, mereu fac conversație legat de unde s- a mutat cutărica. Posibil sa te muți...? (mai mult)
De ce nu țin relațiile vedetelor?
Sunt sef al clasei (in gimnaziu) si cpoii sunt obraznici. Le- am explicat sa fie mai cuminti, dar nu se schimba. Sunt nevoit sa fac o lista cu obraznicii care i- o dau doamnei diriginte. Se supara pe mine...? (mai mult)
Bună! Aș avea nevoie de ajutor. I- am spus unui prieten "cam greu cu gramatica " și el a zis ca, "cam" se scrie cu cratimă "c- am". As vrea sa stiu care din cele doua variante îs corecte pentru "cam...? (mai mult)
Pot sa intru in republica moldova doar cu actul de identitate, fara pasaport?
În care direcție ar fi pierderile mai mari, în direcția unei relații și ca după finalizarea ei să se ajungă la traume și dureri + bani pierduți pe terapie și pastile sau în direcția că...? (mai mult)
Salut TPU! Ce înseamnă cuvântul obsedat?
Daca ma inscriu in armata si plec in timpul instructiei, adica renunt, pot dupa sa ma inscriu din nou? Ma refer la perioada de instructie de cateva luni inainte sa te angajezi, sa devii soldat.
Bună! Ieri la simulare Bac când am completat pătratul negru cu numele meu nu am mai deschis foaia din neatenție și s- a imprimat pe partea cealaltă. Îmi anulează simularea profesorii corectori,...? (mai mult)
Ziua doamnei Cristela când e?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!