Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Decembrie 2025 sunt:
Care imi da si mie status-uri, citate chestii, da nu filozofice d-alea.Simple,de dragoste :)) de ce-or fi. Dau funda :>
Cine este de acord cu mine sa scapam de "PLIMBARESCU" ala din coltul de sus dreapta? Nu de alta, dar deranjeaza. @Raluca TPU, citeste raspunsurile si decide.
Saluut! Am o problema.Am un telefon samsung sgh u600 si cand m a sunat cineva nu ma mai auzea. Ce sa fac? P. S-Nu l am scapat sau trantit
TPU! Am o intrebare: goticii sunt satanisti? Imi place tare mult stilul, si am vazut ca majoritatea accesoriile gotice au si cruci pe ele.
Ce parere aveti despre omul si scriitor, octavian paler? mie, personal, imi pare genial, dar am trista impresie ca nu e suficient de cunoscut. un site in memoria lui octavian paler.accesati-l, nu...? (mai mult)
Imi spune-ti si mie de unde pot cumpara filmul "The wiz"?
Adaugati si voi: Cele mai funny intrebari de pe TPU.
De unde pot sa descarc Gta San Andreas?
De ce mereu o persoana este cam rea? Adica daca intri in vorba cu ea si ii pui o anumita intrebare de ce nu vrea sa ti raspunda?
Am o intrebare.Aseara am visat ca mama sa imprietenit cu mama baiatului de care imi place si parintii mei si ai lui au plecat la munte, iar eu si cu el am dormit la el acasa.Eu am dormit in sufragerie...? (mai mult)
Deci. m`am vopsit bruneta acum cateva saptamani si parul e aspru. ( stiu ca de la vopsea)... intrebarea mea este: daca o sa creasca parul si scap de brunet, o sa fie din nou matasos?:D
Imi spune-ti si mie cum sa ajung la parcul Kiseleff?
Asta e motoul meu : "Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme...tot as glumi! pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa!" Care? (mai mult)
Http://www.crimetime.ro/international/cumplit-un-bebelus-a-inceput-sa-planga-la-propria-inmormantare.html Am rămas șocată când am văzut articolul.:|
Cei care sunteti din arad stie cineva cand se deschide cinemaul de la atrium?
Salut daca anul trecut am facut o facultate anul acesta vreau sa ma transfer la alta voi incepe de la inceput? ese ca pierd un an? sau merg mai departe in anul 2 doar ca sustin examenele de la noua facultate?...? (mai mult)
Nu stiu daca ati observat dar intrebarile care nu contin cuvantul "fundita" nu au prea multe raspunsuri oare chiar sunt atat de inportante funditele?
Buna eu sunt noua si nu prea stiu ce sa fac pe acest site. puteti sa imi explicati cum fac puncte, cum dau fundite si restul lucrurilor de pe aici?
Buna Am si eu o nelamurire La Burn Buddy ce se intampla daca imi gasesc pisicuta pierduta?
Cum fac sa vand lucruri la woozworld? stiu ca exista o chestie dinaia shop de unde o pot lua? va rog am multe lucruri de care vreau sa scap acolo?
Vreau sa imi fac si eu un id si cand intru pe sing up yahoo messenger imi apare ceva de certificat ce fac?
Salutare. Vrea vreunu din voi sa imi dea un cont de metin2 ro sau oricare.Doar daca nu va mai jucati puteti face un bine.va rog sa lasati id-ul si va contactez cat de repede pot.Va multumesc
Azi am fost la strand si am stat mult cu capul la fund(fundul strandului). si acum, cand am ajuns acasa, am observat ca, cand dau din cap simt ca am ceva in urechi, adica simt ceva ca se misca. voua...? (mai mult)
. Cum fac sa reapara deviantID (la deviantART) daca am dat remove? big grin FUNDA
Singuratatea intr-o era a comunicarii.Desi traim in aceasta era a comunicarii, multi oameni se simt foarte singuri.De ce?(pareri)FUNDA
Cati de multi bani va trebuie ca sa va credeti bogati?
Fete si baieti, ce id de mess aveti? al meu e intruder207, cine doreste un partener de discutii, acela poate sa apeleze la mine. Putem dialoga pe orice teme.
Vreau si eu sa vad de la cine am primit puncte unde dau?
sunt Elisa, am 35 de ani, si vreau un sfat : Ce acte imi trebuie pentru un Permis Pierdut? Multumesc!
M-am uitat la Exorcitsul...nu am mai ras asa de mult.Ma plictisisem asa de tare pe la jumate, parca ma exorciza pe mine preotii aia=)). Auzi la fetita :Ai sa mori in cosmos" Fuck mee, fuckk mee=)))).? (mai mult)
:) azi cand am fost la cumparaturi erau in fata mea 2 femei mai in varsta si tot ziceau ceva de genu:internetu asta prosteste fetele in special ca ele cad prada golanilor si isi distrug viitorul! sunteti...? (mai mult)
Ai vrea sa mori pentru ceva sau pentru cineva?;;)
Buna as vrea un hack metin2.ro sau cod, care atunci cand cineva imi arata ceva la "negot" sa ii iau acel obiect. fundita daca merge
Free Funditze! Cine imi da un link unde sa gasesc poze care sa ma sperie cel mai tare primeste
care sunteti din tg-jiu imi puteti spune si mie cum il cheama pe seful politiei? are un nepot pe nume bogdan avramescu il stiti?
Nu stiti unde as putea gasi o stire despre un accident rutier petrecut joi 5 august, seara, in Lugoj?
Ce parere aveti despre sentimentul numit "URA"?
Sunt foarte nelinistita...Am inghitit bonux m-zim5 si am intrebat-o pe bunica ce se intampla daca inghiti de asta si a zis ca mori in vreo 2-3 zile. Voi muri? Raspunsuri serioase.
Cum se transformau fractiile zecimale in ordinale? Daca ai cu perioada ce se pune la numitor, 9 sau zero? Si ce e in fata virgulei devine intreg? Aduceti. mi si mie aminte va rog frumos:D
Daca cineva ma batjocoreste, atunci e mai bine sa ma prefac ca nici nu-l observ, sau sa-l batjocoresc si eu? mentionez, ca sunt fata si batjocoritorii sunt baieti.
Îmi daţi şi mie o reţetă de mâncare delicioasă? Şi desert si aperitiv :)
Stie cineva daca clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=GZ8-XalNyQQ e luat dintr-un film? Daca da, atunci cum se numeste?
Care sunt unitatile de masura pentru lungime, viteza, acceleratie, volum, presiune, forta?
Am şi eu o intrebare "care este cea mai frumoasă fata"?
Va rog mult am nevoie de niste imagini cu ochi in/cu flacari Nu conteaza dimensiuni, mai mici daca se poate. As vrea gen alea din Stapanul Inelelor acel ochi, daca aveti chiar acela, daca nu similare....? (mai mult)
Ti-ar place sa devii faimos? argumenteaza
Ce lucru regratati ca l-ati facut sau ca nu l-ati facut?
Vreau si eu versurile de la melodia monsoon-tokio hotel:X:X:X...in romana si engleza.mersi anticipat. funda:x
Imi puteti spune va rog programe lyrics? Din afara de Windows Movie Maker si Karafun. Funda
Cine ma poate ajuta cu un joc bun de strategie? Eventual sa imi spuneti si un site de unde il pot descarca for free big grinFundita! Exclus Metin!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.