Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 7 Decembrie 2025 sunt:
Care Sunt Simptonele Cancerului Testicular?
Cum imi fac profilul hi5 privat? pls ajutor. dau funda.
Stiti cumva un program asemanator cu yahoo messenger ca mie acesta nu imi merge se tot bloocheaza. Funda la cine stie cum sa il fac sa nu se mai blocheze sau la cine stie alt program.
Hey, ma gandesc din septembrie sa ma inscriu la British Council pentru a-mi perfectiona engleza (care nu e prea grozava) sperand ca poate ma voi decide sa fac o facultate in Anglia.As vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Buna! cine are fifa manager 08 sa-mi dea si mie un link! va rog! MULTUMESC!
Nu inteleg un lucru! De ce UNII experti TPU dau raspunsuri inspirate/copiate dupa alte raspunsuri foarte bune si sugestive, scurte si la obiect, din care te prinzi repede care este ideea, dezvoltandu-le...? (mai mult)
Deci, pana la urma ce inseamna taurina pe care o contin energizantele.
Cine are cont pe OurWorld spuneti-mi numele vostru si adaugati-ma. Eu ma numesc rockstar ana. Daca vreti sa vorbim in ourworld eu cred ca voi vorbi in engleza deoarece, atunci cand scriu cuvintele...? (mai mult)
Unde pot citi cartea,, IVANHOE de WALTER SCOTT" online? dau fundita...am uitat sa mentionez.sa fie toata cartea nu povestire din ea.
Care dintre voi s-a autat azi la 20:30 pe prima la calatoria va placut? va mai uitati la partea a 2-a?
Draga ATHOS atunci de ce nu pui o poza cu tine? Sunt curioasa doar. Apropo ai primit mesajul de la mine? Multumesc.
Cand va-ti pierdut un animal drag, cum ati trecut peste?
am parul scurt cam asa lungimea: http://www.elady.ro/showphoto/galerie-moda/55_frizuriparondulatnou5.jpg am bucle si breton. mereu il dau intr-o parte. mamei mele cand ma vede cu bretonul asta...? (mai mult)
Buna seara, sunt de 2 zile pe acest site si am o curiozitate, de ce toata lumea vaneaza acele fundite, la ce ne folosesec? Multumesc.
Ce parere aveti despre ce doresc sa faca maghiarii in Romania? http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Oamenii_UDMR_si_ai_lui_Tokes_au_trimis_la_ONU_un_-Raport_din_umbra_despre_discriminarea_maghiarilor_din_Romania_0_313768729.html#...? (mai mult)
Vreau cel mai tare banc care sa ma faca sa rad fara oprire... cel mai tare fundita;););)
Buna cine se joak stardool sh e star daca vrea plssss sa imi dea sh mie un cont plss sunt disperata dau fundita id meu Valentina_kiss_09
Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti dorul unei persoane pe care nu ati privit-o niciodata in ochii? Poate doar in fotografii...
Ce faceti? eu ma plictisesc
Cine stie la ce ora este primul maxi-taxi Bucuresti - Braila ( dimineata ) de la gara de Nord.
Am aproape 17 ani si as vrea sa mai cresc in inaltime.Am auzit de la un baiat care a incercat niste exercitii care i le-a spus antrenorul lui de atletism si a resit sa creasca 13 cm in 10 luni. A zis ca...? (mai mult)
Toti imi spun ca sunt slaba dar eu ma consider grasa. nu asta e problema problema e ca mi-e imi place sa port tricouri, maieuri, bluze mai mulate dar imi scot in evidenta burta. ce sa fac ca sa slabesc?...? (mai mult)
Eu am vazut mai demult un episod din mesaje dencolo si era vorba despre multi oameni care murisera inghetati intr-un avoin si chiar in acel episod moare andrea...de fapt e in doua parti. puteti sa-mi spuneti? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste jocuri care sa nu se descarce pun fudiza
ATHOS esti pe aici? Daca da raspunde-mi la urmatoarea intrebare: catelul acela dragut din poza e al tau? Daca da e superb.
Cum ati descoperit site-ul TPU?:)
Care a fost cel mai amuzant lucru pe care l-ati auzit vreodata?
Cum credeti, care este ora de varf pe TPU? Adica cand sunt cei mai multi utilizatori online?
Salutare. As vrea sa va intreb: este vreo programa care imbunatateste calitatea fotografiilor?
Salut am si eu o nelamurire Eu am parul ondulat si foarte des si cu placa nu prea pot sa il indrept cu ceara credeti ca ar merge? si unde as gasi!? va rog niste solutii nu-mi place parul ondulat deoarece...? (mai mult)
Cui ii place Alessandro Del Piero?:D Mie da!:D
A intrat cineva la Facultatea de Sociologie din Brasov?;;)
Can incepe sezonul 2 din "Sonny si steluta ei norocoasa" ("Sonny with a change")? Dau fundita daca-mi spuneti!
Nu m-am mai spovedit calumea de vreo 5 ani...nuht imi este rusine de mine de fiecare data.De impartasit nu am mai facut-o de vreo 3 ani.Eu am fost odata foarte credincios, dar acum nici sa intru in biserica? (mai mult)
Stie careva vreun program pentru luat pozele gratis de pe site-uri de cumparat poze?
Cine este plimbarescu? Daca se gandeste cineva la omu la care ma gandesc eu, are funda:P.
stiti ceva metode de a curata tastatura de la laptop fara a fi nevoita sa le dezasamblez(mentionez ca mi-am varsat putina cafea si tastele din jurul lui "ESC" merg cam greu), solutie care sa nu afecteze...? (mai mult)
Buna ce parere aveti despre denisa1994, eu nu am o parere prea buna...ba chiar o parere proasta :-|
Vad, nu fara mirare, cite un vot stupid si imediat linga el altul inteligent. Ei bine, o sa spuneti ca numai cind sint mai multi stupizi e sanatate curata. Oare stupidul a fost pus linga inteligent numai...? (mai mult)
Buna! As vrea sa pun 2 intrebari.:D Iata-le: 1. Ce parere aveti de acest nou site: http://www.plimbarescu.ro/mary3bee/ Mie mi se pare foarte tare. 2. Ce credeti despre acest articol http://travel.descopera.ro/6747107-Incredibilul-desert-d...? (mai mult)
Sunteti de acord ca nu putem sa scriem cu puncte de suspensie-adica-->(...) ma refer la raspunsuri, sincer fiecare raspuns lung trebuie sa il modific;))
Am un laptot si eu de obicei ii tin mai mereu aprins. merge oke totul da cand nu sunt si trece in inactivitate nu stiu ce se intampla ca procesoarele lucreaza. procesoare venilatoare! parca s-ar...? (mai mult)
Nu pot da fiveuri pe hi5, nu pot creea albume noi si nu pot da comentarii la poze. Stie cineva de ce? Am 19 prieteni in lista doar.
am o intrebare care e personajul preferat din phineas and ferb si de ce; )? a da se poate sa folosesc ce ziceti va rog acolo la reactii in lant ca nu prea ma pricep (nu conteaza ce personaj ori...? (mai mult)
NOname! Meriţi din plin să fii Expert; x; x All! nu credeţi? Ellz; x
as avea si eu nevoie de putin ajutor dati-mi si mie ideei ce nume sa imi pun la hi5? pentru cel mai frum ras dau fundita:D promit.
Ce lucru, cuvant, fapta va poate da oricand un zambet?
Pff : am vazut azi 2 episoade din 'moonlight' si e dragut.Doar ca sunt doar filme...seriale...nimic adevarat => mi'as dori sa intalnesc 1 (vampir) ca sa ma conving ca exista;)) voi nu?;;)
Cand, v-ati rugat ultma data, cand ai spus ultima data Tatal Nostru!?!
De unde cumpar si eu un "brass knuckle"? ma tot bate la cap cineva sa ii fac rost de unu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
4andrea567 întreabă:
Vlad69000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
alexgeorge212 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!