Am si eu nevoie de un CNP nefolosit pentru minute orange. Dau fundita :D
De ce majoritatea persoanelor de pe acest site raspund la intrebari doar ca sa primeasca "fundita"? De ce nu ne ajutam intre noi fara sa asteptam nimic in schimb?
Care imi da o idee ceva despre cum sa imi regenerez parul, nu sa creasca mai repede pentru ca daca nu astepti nu poti face prea multe, dar asta intreb cum il regenerez, ce produse de alimentatie cumva?...? (mai mult)
Eu cand aveam doar 3 sau 4 ani nu puteam dormi fara lampa mea cu Pikachu se invartea si pe perete aparea Pikachu dormeam asa frumos si intr-o zi s-a spart :( dau funda celui care a avut si imi povesteste...? (mai mult)
Ce seriale imi recomandati? Pentru ca m-am plictisit in vacanta si vreau sa privesc ceva. Daca se poate online
Cum pot pune poza cuvia pe forum 4story? :((
Ce salon bun de tatuaje (care lucreaza numai cu echipament steril, de unica folosinta, etc, sa nu implice riscurile unor infectii nedorite) din Bucuresti cunoasteti? Multumesc!
Sal TPU cum pot sa spun pe chat sau sa iau poza (cum se zice) cand cineva a facut ceva ce nu trebuia pe chat ma refer plz help trebuie sa rezolv ceva...>:)va multumesc >:D
va rog sa ma ajutatiJoi plec la tara si vreau sa scot de pe net desene dublate in limba romana pentru varul meu de 5 ani.De pe ce site-uri pot sa download-ez desene? Multumesc!
AJUTOR! Mi se sterg cele mai importante programe din calculator! :O A inceput acum 10 minute cu Windows Media Player am dat un restart iar dupa aceea m-am trezit cu Yahoo, Programele de downlandat videouri...? (mai mult)
Am un telefon polifonic si vreau niste sonerii pentru el. De unde as putea downloada? M-ar interesa mai mult melodii normale dar polifonice de ex: am melodia Love Me de la Morandi polifonica.
Cine este plimbarescu?:)))
Joacă cineva Tales Runner?
Niste motive pentru care viata ar avea sens? Eu nu mai stiu... :(
Imi puteti spune va rog cum mi-as putea face un fanclub care la sfarsit sa fie cu. ro sau cu. com fara sa platesc? De exemplu eu as vrea asa sa fie fanclubul: www.fanclubdemilovato.ro
Care aveti cont pe ourworld? Cum pot sa formez propriul meu CREW? sunt la nivelul 25:).
Imi pot face un fanclub ca la sfarsit sa fie cu. ro sau cu. com fara sa platesc? Daca, da imi puteti trimite site-ul de creare. Funda
La the west sa faci un oras cu hoteluri primarii...trebuie sa cumperi oras normal sau fantoma?
E o rusine sa faca fata cinste indiferent de situatie?
"N-am stiut!" e o scuza valabila?
Va rog repede ajutati-ma dau fundita la primul si corect raspuns deci: am vazut mai de mult la o prietena de-a mea ca o intrzt pe google si nu stiu ce a scris. A dat dupa aia pe ceva si-a scris numele si...? (mai mult)
House M. D. sau Grey's anatomy?
CAre este mai bun:Lg Ku990i Viewty sau Samsung f480? Urgent va rog :(
Cat costa un iPod touch de 2 gb?
Care imi da un cont de metin 2 ro pls dati-mi. Dau funda.
De aproape un an imi place de un baiat.Am incercat sa vorbim cat mai mult iar intre noi s-a legat o oarecare prietenie.Insa daca eu nu fac primul pas, precum sa intru pe el pe messenger el nu face...? (mai mult)
Sunteti dependenti de ceva?[in afara de tigari sau alcool] Eu sunt dependenta de prieteni, de iubire, de tot ce e frumos si de tot ce ma face fericita:)
Sunt nou pe TPU asa ca am si eu o intrebare : Care e faza cu fundita? Toata lumea e inebunita cu fundita. Se castiga ceva cu ea? Sau la ce foloseste. Chiar sunt curios...
Sunt Athos, sunt bichon maltez alb de 1 an si 10 luni si imi caut o prietena din aceeasi rasa pentru ca mami isi doreste foarte mult nepotei. Sunt cel mai alintat din casa si toata lumea imi spune...? (mai mult)
As dori si eu niste trucuri usoare de carti in romana? dau fundita daca ai minim 1 si in romana
Am cont pe TPU.ro de o luna si ceva si vreau sa stiu daca primesti puncte si atunci cand postezi multe intrebari.
Ce jocuri de carti stiti?
imi trebuie un program cu care sa tai dintr-o melodie vreau sa inceapa cu cateva secunde mai incolo ce prog imi recomandati dati si u tutorial daca e posibil plz.
Cum as putea sa-mi prind parul la mare cand inot?
Am o prietena care compune poezii foarte frumoase, si as dori sa imi trimiteti si mei niste site-uri unde pot gasi sponsori sau ceva de genul pentru a publica o carte. v-as ramane recunoscatoare daca...? (mai mult)
Sall TPU, vreau si eu idul cuiva care lucreaza la aqua magic a unui salvamar sau a celui cu muzica va rog dau funda;)
Dati-mi cat mai multe linkuri cu poze cu robert pattisnson. cele mai multe primesc fundita.
V-a placut formatia RBD?
Buna ce parere aveti despre vedete? cine are aceeasi parere ca si mine are funda;))
Am si eu o intrebare pentru a fi star la jocul stardoll trebuie sa platesti? ast raspunsuri dau funda la cel mai bun
Care a fost ultima media cu care s-a intrat la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, specializarea limba si literatura romana - limba si literatura franceza si cat e taxa de scolarizare?
Ce parere aveti si ce intelegeti prin Kama Sutra? A-ti experimentat vreodata aceasta tehnica? Acord ca de obicei funda. Aceasta intrebare nu este recomandata copiilor sub 12 ani. Va multumesc.
Prietenul meu a avut un id inainte sa fie cu mine si de la un timp am observat ca inca mai intra pe acel id pentru ca imi aparea mie la diverse id de ale mele ca imi daduse accept si atunci cand l-am...? (mai mult)
sunt noua pe site si as avea nevoie de ajutor.saptamana viitoare merg la cumparaturi si trebuie sa-mi iau ceva de imbracat pentru prima zi de scoala.Mentionez ca sunt in clasa a 9 a si o sa fiu eleva...? (mai mult)
Imi spuneti si mie mai multe rime cu semnificatia culorii ochilor? Adica de exemplu: , , Ochi vrezi niciodata sa nu-i crezi"? Daca stiti mai multe in afara de ochii verzi spuneti-mi va rog!...? (mai mult)
De unde pot lua niste poze foarte, foarte rare cu Demi Lovato?
Care este culoarea voastra preferata?;;)
Am si eu o intrebare! Plz rasp URGENT! deci: Pe 12 august e ziua de nastere a dirigintei mele si o sa-i trm un mesaj ca sa o felicit. Vreau sa scriu ceva mai deosebit si mai unic, nu clasicul La...? (mai mult)
Cum sa invat spaniola usor?
Va place Alberich Bormann?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
4andrea567 întreabă:
Vlad69000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Bavarezul74 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?