Normal ca avea dar nu se stia ca nu se mediatiza. Doar ca acum problemele fiind mai mari, au crapat aia mai sensibili care oricum erau predispusi, de aia s-a marit nr de cazuri. Unu teapan genetic, nu face depresie orice ar fi.
Nu afecteaza nimic comparatia, ca mereu stiu ca e unu mai tare ca mine, depinde de psihism, de sanatatea psihica, de taria psihica, si cum reactionam la acele frustrari, aia cu psihicul tare trec repede peste, ceilalti reactioneaza mult mai negativ la acelasi stimul negativ.
Si pana la urma eu ma stimez ori ce ar fi! Prost, destept, cum oi fi, sunt om inainte de toate.
Iar lipsurile, na. Am zis cum reactionam la ele si in functie de ce.
Ce tot ai cu depresia? Dacă afli cum stătea lumea acum 40 de ani cu depresia, la ce îți folosește?
Aveau depresie. Dar cand trebuia sa te duci la munca a doua zi, iti trecea repede. Plus de asta, cred ca se numea n-am chef sau mi-e sila, nu ca acum: "Sunt depresiv, vreau lame sa ma tai pe vena. Am nevoie la psiholog." La dracu' cu psihologul, te duceai la munca si iti trecea.
Acu 40 de ani erau fete din beslug. De asta populatia romaniei e dominata de femei. singura problema e ca is de varsta 3-a.
Normele sociale, economice imping oamenii sa faca mai putini copii., in special daca prima e baiat se opresc. Asa s-a ajuns la o inegalitate, o grama de baieti care nu isi pot gasi sufletul pereche si devin depresivi.