De fapt sunt pe mai multe site-uri. Se gaseste usor pe internet ce am zis eu acolo. Uite unul : http://www.succesdublu.ro/7-pasi-de-a-scapa-de-frica-de-a-nu-pierde/
Nu este vorba despre mine. Dar asa... Vruiam sa aflu mai multe pareri despre asta.
Corect... Si da. Cred ca as vrea sa traiesc mai independent asa. Fara teama de a pierde ceva.
Profu, dar eu nu mi-am facut compunerea, mai asteptati 5 minute?
Eu nu cred ca în acest sens este un medicament.Este unul din puținele lucruri în privința mea care nu are remediu.Eu consider ca pe acest lucru este și construita viață, pe frică de a nu pierde lucrurile.Deci dacă am înlătura această piatră de la fundament, ni-am dărâma pur și simplu. Dacă o persoană nu mai are frici ea nu mai este considerată om, ci robot. Frică de a pierde ceva sau pe cineva mă face om, căci de la frică se trag celelalte sentimente.Compard sentimentul simțit cu cel al fricii sau a fericirii înțelegem care este starea noastră. Sigur ai putea oarecum să te despărți de fricile tale, dar niciodată nu o să te poți lepăda de toate fricile.Eu am această frică de a mă trezi miine și să pierd totul și pe toți, sigur nu e bine să ne ascundem fericirea în persoane și lucruri, dar e ok să avem această frică, după părerea mea. Iarăși nu am făcut referire doar la tine ci și la toți oamenii de pe Pământ.
Sall.
Eu răspund doar pentru că ai sperat tu să răspund şi nu am vrut să te dezamăgesc.)
Da inteleg
Deci ce ai spus tu aici pot sa spun ca este un concept mult mai bun decat cel pe care l-am spus eu.
Mereu ai raspunsul potrivit
Zau asa Si unde e raspunsul ala stiintific la care ma asteptam
Ceva imi spune ca stiai si tu ca o sa imi dai raspunsul potrivit
Nimic.Nu ştiu dacă sau cum se poate scăpa de frica asta.De altele se poate scăpa, dar asta...
Şi eu am frica asta. Nu mă gândesc mereu că îmi e frică să pierd ceva sau pe cineva, iar asta o mai diminuează.
Foarte interesant, niciodata nu cred ca pierzi ceva, totul se transforma si primesti altceva in schimb, cum spune sportivul, primeste experienta.
Nuu. Când pierd ceva important sufăr mult.
Dar prefer să nu mă gândesc prea mult la rău, chiar dacă ştiu că e posibil să se întâmple.Îmi accept frica asta de a pierde, care îmi spune că acel ceva pe care mă tem să îl pierd e foarte important pentru mine. Şi e ok să fie aşa pentru că asta mă face să am mai multă grijă sau să dau ce e mai bun din mine.
Nu imi schimb parerea
App: nu mai pui si tu nici o intrebare?
Rzw85 întreabă: