anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp m-am certat cu bff. Prietena noastră comuna s-a dus de partea ei, asta însemnând ca nu mai aveam nicio legătură cu ele. Ele s-au apropiat de un grup, iar eu la fel, dar nu ma simțeam cum voiam sa ma simt, adică pur și simplu nu putem trece peste. Acum sunt bună prietena cu bff, o sa-i zic x si cealaltă fata, căreia ii voi zice y. So, acum sunt bună prietena cu x și încerc sa fiu apropiata și de y, dar ea crede ca nu o înțeleg (e emo). Scopul meu este sa fim ca înainte, la fel de apropiate și sa ne spunem orice, sa ieșim pe afara cu toții. Lucrul asta e cam imposibil din cauza lui y.

Ma simt prost când le vad pe ele doua ca rad iar eu stau deoparte. Sunt geloasa, da. Am vorbit cu x despre asta prin mesaje și la telefon, dar normal ca nu se baga. Țin sa menționez ca cu y nu vorbesc deloc prin mesaje, mai degrabă în realitate, dar rar. Am nevoie de niște sfaturi pls.

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Invearca sa nu pui la suflet, sa nu fii posesiva sau geloasa, astea sunt lucruri trecătoare și schimbătoare, după un timp e posibil ca ele sa se răcească tocmai pentru ca petrec prea mult timp împreună și sa se apropie mai mult de tine.

1 răspuns:
| EveX a răspuns:

Sfatul cel mai bun este sa fii tu, sa iti faci curaj si sa mergi sa intri in poveste si sa fii tu insuti!