| Insideb0i a întrebat:

Acum ceva timp mi-am amintit de niste drajeuri de le mancam cand eram mic, cam acum vreo 12-13 ani in urma. As vrea si eu sa gasesc macar o poza cu acel ambalaj. Deci din ce imi amintesc erau niste drajeuri albe iar in interior aveau alune. Ambalajul era unul partial transparent si avea scris albastru si cred ca avea un desen cu un urs pe ea, sau un caine nu-mi aduc aminte exact. Nici compania nu mi-o aduc aminte. Cine stie despre ce vorbesc si poate isi aduce aminte ceva mai mult as aprecia un raspuns la intrebare. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

Intre pe grupul de Facebook `Copilaria anilor 80-90`. Cele mai multe sanse sa le gasesti acolo sunt. Dar au atat de multe poze, ca daca nu dai de bomboane, dai de altele, si o sa devii atat de nostalgic, incat salvezi tot ce exista acolo

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Trebuie să găsești prin piețe unde vând arahide și cele glazurate, de când și la kg. In Grecia pun in mărturie la nunți și botezuri astfel de drajeuri îmbrăcate în alb sau alte culori și în interior e arahida sau migdala. Și acum mai ronțăi din astea.

| Sonia822 a răspuns:

Erau preferatele mele

| Insideb0i explică (pentru Sonia822):

Stiu, si ale mele. M-a apucat azi nostalgia si mi-am amintit de ele. multumesc chiar am sa intru pe grup sa vad.

Întrebări recente