| Kiddu_7040 a întrebat:

Acum o luna m-am despartit de o fata si de atunci plang foarte des numai ies din casa sambata si duminica numai am chef de nimic sunt mereu trist numai sunt eu numai ma recunosc n-am chef de nimic sunt praf ce pot sa fac sa imi revin? eu nu pot sa o uit pentru ca ma gandesc la ea mereu. vreau rasp urgentcrying viata mea nare rostcrying

3 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Uita-te-n oglinda si da-ti doua palme, mai criza adolescentina!

| AlEsWeEt a răspuns:

Impaca-te cu ea daca chiar nu poti trai fara ea... funda?

| Libelle a răspuns:

Stai,ia-o usor.
A trecut o luna si nimic,nimic? Nicio ameliorare a suferintei?
Cam tu esti esentialul in problema ta,tu singur trebuie sa te intaresti si sa iti spui ca meriti sa treci peste.Ea probabil e bine,are viata ei in continuare,si tu te lasi distrus? Nu merita nimeni sa suferi in halul asta, oricat de perfecta ar fi parut
Nu poti s-o uiti pentru ca te gandesti la ea mereu-ia zi, ti-ai spus vreodata"vreau s-o uit.Pot s-o uit.O uit"?
Viata ta nu are rost-cum pisici sa nu aiba rost? Ai 60 de ani? Esti tanar,ai totul inaintea ta,incearca si altceva daca asta nu a fost pentru tine,de unde stii ca fata aia care meirta cu adevarat iubirea ta nu e exact in spatele tau,si tu n-o vezi?
Invata sa privesti si partea buna alucrurilo,pentru ca orice cauza are un efect,nimic nu e degeaba,chiar daca prinzi rostul mai tarziu.
Aici nu ti se pot da decat mici sfaturi,si incurajari, dar dorinta, vointa si puterea nu stau decat la tine.