|

Ahaha a demisionat ministrul sănătății. Ce *orții lor mai caută incompetenții ăștia dacă nu fac față in situații de genul?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acuma sa-ti zic ceva, tu crezi ca aia ajung sus de capul lor acolo? Asa ca ei nu sunt pusi acolo sa faca ceva pentru noi, cine i-a pus, i-a pus cu scopurile lor, ca doar de aia i-a finantat si campanii si tot (de aia banii privati nu au ce cauta in politica in mod normal), nu ca sunt incompetenti, e mare greseala sa zici asta, daca ai observat, cand sunt in opozitle ai sa vezi ce idei bune au mai toti.

Ca sa nu mai zic ca Nemtii la 20 milioane de oameni au alocat 125 miliarde euro si noi doar doua, am zis 125 ca a infuzat 500, dar ei au populatie de 80 mil, asa ca am facut calcului la populatia noastra. Nu fac bine nici financiar nici medical.
Bine, putin si-au dat interes, dar nu de ajuns.

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Pana nu ajung teroristii din islam sai impuste, prostii aia vor continua sa faca misto de romani

| a răspuns:

S-a pus prea multa presiune pe tot ce intampla in acest moment.
Incepand cu situatia din Suceava si terminand cu lipsa echipamentului sanitar si cu scumpirea acestora!
Nu stiu daca cei care vor urma vor face fata situatiei mai bine.

| a răspuns:

De unde să știe ce să facă într-o situația cu care nu s-au mai confruntat niciodată?
În toate țările e aceeași situație, nimeni nu știe ce să facă.

| explică (pentru supadeceapa):

Asta însemna că în mijlocul războiului trebuie să abandonezi? Se știe clar ce trebuie sa urmam. Ma bucur acum că a venit altul, care a vazut cu ochii lui ce întâmplă, care a fost implicat pe toată perioada asta. Ideea e să nu te lași batut și să lupți, că pentru aia iei salariul. Până acum cât a fost bine a stat bine mersi si banii veneau, acum când e greu s-a văzut adevăratul potențial.

| a răspuns (pentru Andrei200202):

A fost pus să demisioneze pentru declarația aia cu testatul tuturor bucureștenilor.

| explică (pentru supadeceapa):

Nu doar pentru atât, și nu l au pus sa demisioneze asa că n aveau ce face.

| a răspuns (pentru Andrei200202):

Oricum ar fi, nici unu nu a facut sau sa faca ceva acatarii pentru om, deci ca demisoneaza asta si vine altul, ar fi cam tot una, dar sa vedem.

| a răspuns (pentru supadeceapa):

Cum nu stiu ce sa faca cand chinezii au facut deja inainte? Daca se iau masurile stricte ca in china, vom scapa cum scape ei acum, ca deja incep sa desfiinteze carantina! Daca nu, normal ca nu se rezolva.

| a răspuns (pentru supadeceapa):

Pai testarea se va incepe luni pe 30 martie, deci se aplica.

| a răspuns (pentru Mosotti):

Cum să se aplice? rolling on the floor Cum să testeze 2 mil oameni? Ar dura 2 ani. Poate testează o parte, nu cum a propus el.

| a răspuns (pentru Mosotti):

Au știut ce fac? Au luat o măsură de panică. Italia a luat aceeași măsură și uită-te la ei acum, au depasit China de mult la numărul de morți. Ei au fost deștepți că au construit spitale în câteva zile, ceva ce aici nu o sa se întâmple niciodată laughing ne comparăm noi cu China.

| a răspuns (pentru supadeceapa):

Pai nu vor sa testeze toti, in Bucuresti se vor testa doar 10 mii, au si zis.

Pai sa ne comparam! Sa facem si noi, vad ca nici occidentul care se considera avansati nu au facut, si ma mira asta, hai sa zicem ca noi nu ne comparam ca suntem praf, dar ei? Macar nu suntem dracu ca Italia si sper sa nu ajungem acolo, deci aia is mai praf ca noi, se lauda ca au un sistem medical bun, dar noi stam mult mai bine desi la noi a aparut cam odata cu la ei, deci cumva am mers putin in paralel.

Am facut si noi spitale modulare, acum se va face al doilea, facem si noi vad ca. Si china tot modular a facut, nu din alea de beton, ca nu aveau cum, au pus module si arata de zici ca e spital normal, le-a racordat la apa, canalizare, curent si tot, si aia a fost, a bagat aparatura, paturi.

| a răspuns (pentru Mosotti):

Ministrul Sănătății Victor Costache a anunțat miercuri testarea integrală a populației Bucureștiului pentru COVID-19.

„Am avizat un parteneriat și un program care va demara rapid. Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe care vor merge door to door (din ușă în ușă- n.red.), după modelul Coreei de Sud. Este foarte important să facem milioane de teste. Până la sfârșitul săptămânii, vom avea încă 200.000 de teste. Am pornit cu un singur centru de testare în ianuarie și acum avem cel puțin 20 și vrem să avem 1-2 la nivel județean", a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache, într-un interviu acordat Știrilor Pro TV.

| a răspuns:

Ne închid pe nou în casă degeaba

| a răspuns (pentru răspundtot):

Nu ne inchid degeaba, este o masura foarte buna pe care china a luat-o mult mai stricta, si au reusit doar asa sa treaca peste asta si sa scada cazurile, atata timp cat nu stam izolati, virusul se transmite de la unul la altul, adica transmitere comunitara.
Si monitorizarea completa pe care au facut-o a fost f buna, ca nimeni sa nu fuga din izolare, carantina, asa se face, altfel e jale, altfel ne ia dracu pe toti si ajungem in evul mediu si cu economia si cu tot.

Nu vreau sa zic mai multe, dar mai e ceva de spus ce lumea nu se asteapta.