Ray acum "nu sunt Dumnezeu"
Ray acum câteva zile "eu sunt Dumnezeu nu va convine pa"
OK.
Ray nu m-a făcut nimeni pe mine așa, stai liniștit.
Și nu era după trădarea noastră renumita, era exact după ce l ai scos pe plato.
"eu sunt Dumnezeu, e chat ul meu, ieșiți dacă nu va convine" și am ieșit. Ce e asa neclar?
Am avut,poate am dezamagit si pe alti,tradat,nu sunt dumnezeu, nu ma dau victima,vai ce rai sunt alti,daca toti suntem la fel propun sa emigram pe alte planete poate gasim ceva mai bun, dar cum nu putem, trebuie sa ne acceptam, nu a fost vina lui, a fost vina mea, daca eram fost prost, fraier ca am crezut in el, ea, ultimul prieten mi-a spus
Tre'sa intelegi ca omul e si ocupat, nu poate sta doar pe net...asta nu intelegi tu
Acum 7 ore | whatevernvm a răspuns:
Ray acum "nu sunt Dumnezeu"
Ray acum câteva zile "eu sunt Dumnezeu nu va convine pa"
OK.
asta dupa tradarea voastra,era sarcasm,din nou dublu standart,cand eu glumesc jignesc,cand voi jigniti este sarcasm,apropo ai uitat cand te facea x wc public,panarama,sunt curios cum un idealist,moralist poate comunica cu persoane care pentru el sunt panarame,wc publice pe buna dreptate,conform idealismului, orice fata care face sex in afara casatoriei este curva, si conform crestinismului,sunt curios ce spune el despre tine sau tu cum poti vb cu un om care te considera astfel, nu ai caracter,fara suparare sau sa vb cu alti care fac femeile rele pe pamant si va considera obiecte sexuale, acelasi lucru am spus si unei alte asa zis prietena omule cum poti vb cu asemenea persoane, nu aveti deminitate in voi, caracter, astea nu sunt jigniri, trist
Eu nu inteleg de ce atata dramatizati,aia e a fost si gata,nu vad rostul, v-ati mutat stati acolo simplu,facem drame pe TPU,eu ma bucur ca am vazut cum sunteti,imi pierdeam timpul cu astfel de persoane,desi va multumesc pe aceasta cale, cat priveste ce am afirmat tu ai scris mai cam facut in mod indirect ai amnezie, faza cu fiecare iasa nu oblig omul sa stea, nu vrei iesi simplu, era un chat facut de catre mine, nu e adv asta sa stiu, poate nu era, repet prea multa dramatizare
în 3 Iulie | whatevernvm a răspuns (pentru Schelling):
Se aplica.
Și m ai jignit, nu asa direct cum o faci cu alții, însă prin niște aluzii de ma doare capul
în 2 Iulie | Schelling a răspuns (pentru whatevernvm):
Nu zau? De ce nu merge la ele atunci? Se presupune ca te-a ales deoarece esti perfecta in multe planuri, toate de fapt, pentru el. Cand ai perfectiunea, adica totul, nu ai de ce sa mai cauti. Din moment ce cauta, e clar ca nu se pune problema de iubire, e clar ca esti ceva usor inlocuibil si ceva care nu-l captiveaza neaparat.
Parerea mea e ca o femeie care accepta asa ceva, nu are deloc stima de sine, nu se respecta. E dezgustator. Toate comentariile de aici, inclusiv al tau, e misogin. (chiar daca esti femeie, intelegi tu)
Faptul ca o femeie spune asa ceva, e ingrijorator si grav, dpmdv.
Sa inteleg ca e valabil si invers, deci si tu te uiti dupa altii desi esti intr-o relatie? Foarte frumos.
în 3 Iulie | Schelling a răspuns (pentru whatevernvm):
Te-am jignit, pe bune? Ok... poate-s amnezic. Nu cred ca se aplica aici chestia cu obiectivismul sau diversitatea.
Ca am prea multe pretenti de la o persoana ** care nu are deloc stima de sine, nu se respecta. E dezgustator**
Nu cunosc tradarea. Nici nu exista asa ceva, depinde cum privesti lucrurile.
Imi place de tine, imi dai aer misterios, stop it((:
Da, pai eu nu sunt de aici. Sunt din Arena51.
De pus in vitrina
Și ești de la Divizia alieni, presupun.
Sunt la divizia Predator. Dar sa nu afle astia ca ma ia inapoi. Va rog.
Rămâne secret, promitem
Eu nu spun la nimeni, doar la cele trei servicii unde sunt agent acoperit. Dar acesta este un secret, să nu spuneți la nimeni.
Acesta este farmecul unui serviciu secret, niciodată nu știi precis cu cine stai de vorbă, poat fi de la ochiul și timpanul.
Nup, am fost doar "alungata din peisaj" nu ii mai convenea moaca mea, ete fss asta este viata merge înainte și cu bune și cu rele
Am patit si eu de astea dar sunt o fire prea vulcanică si nu m-am lasat pana nu a iesit o cearta, sa zicem ca e un dezavantaj in personalitatea mea
Da, am avut.
Ce e și mai „nasol" e că am fost timp de 5 ani și totul părea ok până... poveste lungă!
Nu, nu mi-a mai dat nici un semn!
Aaa am avut undeva pe la 7 ani cu tipa aia sau 6 pana am realizat ca e o distrusă si ca e o prietenie toxica care imi face rau da mereu am decis sa o iert - cea mai mare greseala
Salut,am avut si eu anul trecut un prieten foarte bun cu care ma intelegeam perfect,eram ca fratii,pana in cele din urma am fost tradat de el si m-a si blocat peste tot. Timp de un an nu am vorbit de loc,cand ne vedeam prin scoala nu ne dadeam nici macar un salut,ne faceam ca nu ne stim. Vreo luna in urma am luat legatura cu el,dar am acceptat sa fim doar simpli amici, sa scapam de ura aceasta, dar prieteni ca inainte sa nu mai fim.E greu sa pierzi o persoana apropiata cu care te intelegi bine, dar ideea e ca daca prietenia s-a terminat, asta inseamna ca ea nici nu a fost.Nu toti oamenii din viata ne vor fi mereu alaturi, unii vin, altii pleaca si foarte putini care ne vor fi mereu alaturi.Nimic nu e vesnic, mai ales prietenia.Vei gasi alti prieteni mult mai buni, sau poate te vei impaca cu aceasta fata si veti trece peste, toate prieteniile au momente de criza, cele false se destrama, iar cele puternice trec peste si devin mai tari.Depinde de situatie si de voi.
LisaJulie întreabă: